Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

meidoorn-op-stam-crataegus-lavallei-carrierei-bestellen-bezorgen

Meidoorn op stam (Crataegus lavallei ‘Carrierei’) online bestellen

De Meidoorn op stam (Crataegus lavallei ‘Carrierei’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite check je veel praktische informatie over deze Meidoorn. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Oranje, Rood, Roze. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 350 cm. Dit type Meidoorn op stam is te koop voor prijzen v.a. €58,50.

Naam boomMeidoorn op stam (Crataegus lavallei ‘Carrierei’)
Latijnse naamCrataegus lavallei Carrierei
CategorieMeidoorn
Vanafprijs€58,50
KleurenGroen, Oranje, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdMei

Meidoorn op stam (Crataegus lavallei Carrierei) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Crataegus lavallei ‘Carrierei’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Meidoorn zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Meidoorn op stam Crataegus lavallei Carrierei online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Weymouthden (Pinus strobus).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Crataegus lavallei Carrierei (Meidoorn op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Meidoorn op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, wortels, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Een Meidoorn op stam Crataegus lavallei Carrierei is aan te planten in Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Met name in de bloeiperiode (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Meidoorn op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Crataegus lavallei ‘Carrierei’

Deze meidoorn op stam (Crataegus lavallei ‘Carrierei’ ) heeft een compacte kroon met groen glanzend en leerachtig blad, dat in de herfst mooi rood en geel verkleurt. De Bast van deze meidoorn op stam (Crataegus lavallei ‘Carrierei’ ) is schilferig en donkergrijs van kleur. Deze meidoorn (Crataegus laevallei ‘Carrierei’) hoeft u niet te snoeien, omdat de kroon snel ‘uit balans’ raakt. De besjes trekken veel vogels aan, en vanwege het dichte gebladerte bouwen ze er graag hun nest in. Plaats een boompaal bij de meidoorn en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 350 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Bolvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Oranje, Rood, Roze. De bloeitijd is Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam. Opmerking: deze Meidoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Weymouthden (Pinus strobus).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondHumus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Crataegus lavallei ‘Carrierei’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Crataegus lavallei Carrierei?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Oranje, Rood, Roze. De boom groeit in Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen stronken, grind, oude wortels, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam.

Wat is de juiste standplaats voor de Meidoorn op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan andere bewoners: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Crataegus lavallei Carrierei Meidoorn op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Meidoorn op stam moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals binddraad en mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Crataegus lavallei Carrierei aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige tuinman. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, bekabeling, stronken, oude wortels, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie