Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

treurboom-sierpeer-pyrus-salicifolia-pendula-bestellen-bezorgen

Treurboom sierpeer (Pyrus salicifolia ‘Pendula’) online bestellen

De Treurboom sierpeer (Pyrus salicifolia ‘Pendula’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform vind je uitgebreide informatie over deze Treurboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Grijs, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 700 cm. Dit type Treurboom sierpeer kan jij online kopen vanaf €77,50.

Naam boomTreurboom sierpeer (Pyrus salicifolia ‘Pendula’)
Latijnse naamPyrus salicifolia Pendula
CategorieTreurboom
Verkoopprijs v.a.€77,50
KleurGrijs, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Treurboom sierpeer (Pyrus salicifolia Pendula) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Pyrus salicifolia ‘Pendula’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Treurboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Treurboom sierpeer Pyrus salicifolia Pendula online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Rode meidoorn op stam (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus salicifolia Pendula (Treurboom sierpeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Treurboom sierpeer gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Bekijk ook relevante details zoals wortels, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Treurboom sierpeer Pyrus salicifolia Pendula plant je het beste in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Vooral in de bloeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Treurboom sierpeer goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Adviezen en informatie over de Pyrus salicifolia ‘Pendula’

De treurboom sierpeer (Pyrus salicifolia ‘Pendula’) staat bekend om zijn bijzondere grijze bladeren en twijgen en zijn neerhangende takken. Deze wilgbladerige treurboom sierpeer (Pyrus salicifolia ‘Pendula’) bloeit met witte bloemen in de periode april/mei tegelijk met de vorming van het zilver kleurige blad. De treurboom sierpeer kan toegepast worden in iedere tuin, dit door zijn maximale hoogte van 400cm. De sierpeer is goed te snoeien en is zeer decoratief. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 700 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Afhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Grijs, Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Treurboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Rode meidoorn op stam (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus salicifolia ‘Pendula’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Pyrus salicifolia Pendula?

De boom heeft verschillende kleuren Grijs, Groen, Wit. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen oude wortels, bekabeling, stronken, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Treurboom sierpeer?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Pyrus salicifolia Pendula Treurboom sierpeer thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Treurboom sierpeer snel en voordelig tot in de tuin laten leveren. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Pyrus salicifolia Pendula aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomexpert. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, stronken, straatwerk, bekabeling, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie