Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-meidoorn-op-stam-crataegus-laevigata-pauls-scarlet-bestellen-bezorgen

Rode meidoorn op stam (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’) online bestellen

De Rode meidoorn op stam (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze website tonen wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Meidoorn. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Bruin, Groen, Oranje, Rood, Roze. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 350 cm. Deze Rode meidoorn op stam is al te koop voor €59,95.

Naam boomRode meidoorn op stam (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’)
Latijnse naamCrataegus laevigata Pauls Scarlet
CategorieMeidoorn
Prijsindicatie€59,95
KleurBruin, Groen, Oranje, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Rode meidoorn op stam (Crataegus laevigata Pauls Scarlet) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Meidoorn het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Rode meidoorn op stam Crataegus laevigata Pauls Scarlet online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Weymouthden (Pinus strobus ‘Radiata’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Crataegus laevigata Pauls Scarlet (Rode meidoorn op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Rode meidoorn op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, schaduw, groeiwijze, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Rode meidoorn op stam Crataegus laevigata Pauls Scarlet is aan te planten in Natte grond, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen is het slim om extra water te geven.

Rode meidoorn op stam goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’

De rode meidoorn op stam (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’) is een mooie rood bloeiende boom op stam. De rode meidoorn op stam (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’) groeit op elke grond en is goed te snoeien. Zet een boompaal bij deze rode meidoorn en gebruik aanplantgrond bij deze boom op stam. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 350 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bolvormig, Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Groen, Oranje, Rood, Roze. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Natte grond, Normale grond. Belangrijk: deze Meidoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Weymouthden (Pinus strobus ‘Radiata’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormBolvormig, Kroonvorm
Geschikte grondNatte grond, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Crataegus laevigata Pauls Scarlet?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Groen, Oranje, Rood, Roze. Het blad bloeit op in April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van straatwerk, bekabeling, puin, oude beplanting enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Natte grond, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Rode meidoorn op stam?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let op schuttingen & overkappingen: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Crataegus laevigata Pauls Scarlet Rode meidoorn op stam aan huis laten leveren?

Jij kan deze Rode meidoorn op stam lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en extra’s zoals tuinpalen of grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Crataegus laevigata Pauls Scarlet aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele bomenspecialist. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, bekabeling, straatwerk, oude wortels, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie