Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lijsterbes-sorbus-intermedia-brouwers-bestellen-bezorgen

Lijsterbes (Sorbus intermedia ‘Brouwers’) online bestellen

De Lijsterbes (Sorbus intermedia ‘Brouwers’) eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform vind je veel praktische info over deze Lijsterbes. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Oranje, Rood, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Deze Lijsterbes kan je al laten bezorgen vanaf €54,50.

Naam boomLijsterbes (Sorbus intermedia ‘Brouwers’)
Latijnse naamSorbus intermedia Brouwers
CategorieLijsterbes
Prijsindicatie€54,50
KleurenGroen, Oranje, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Lijsterbes (Sorbus intermedia Brouwers) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Sorbus intermedia ‘Brouwers’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Lijsterbes iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Lijsterbes Sorbus intermedia Brouwers kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Haagbeuk (Carpinus betulus).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sorbus intermedia Brouwers (Lijsterbes) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Lijsterbes voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, snoeiwerk, wortels, schaduw.

 4. De aanplanting

  De Lijsterbes Sorbus intermedia Brouwers kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden wordt het aanbevolen om extra water te geven.

Lijsterbes goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Sorbus intermedia ‘Brouwers’

De Sorbus intermedia ‘Brouwers’ is een bladverliezende, dichte boom met brede kroon. Volledig winterhard. Breed ovale, diep gelobde, donkergroene bladeren. In het late voorjaar trossen met kleine, witte bloemen. Daarna ronde, rode vruchten. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Oranje, Rood, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Let op: deze Lijsterbes is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Haagbeuk (Carpinus betulus).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Sorbus intermedia ‘Brouwers’ april 2024
Wat is de kleur van de Sorbus intermedia Brouwers?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Oranje, Rood, Wit. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder puin, straatwerk, oude wortels, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Lijsterbes?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Sorbus intermedia Brouwers Lijsterbes aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Lijsterbes eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor en aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Sorbus intermedia Brouwers aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame bomenspecialist. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de aanplantplek dient vrij te zijn van puin en grind, oude wortels, straatwerk, worteldoek, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie