Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

vederesdoorn-struikvorm-acer-negundo-kellys-gold-bestellen-bezorgen

Vederesdoorn struikvorm (Acer negundo ‘Kelly’s Gold’) online bestellen

De Vederesdoorn struikvorm (Acer negundo ‘Kelly’s Gold’) online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal bekijk je veel praktische informatie over deze Vederesdoorn. Of bestel direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. De uiteindelijke hoogte is 700 cm. Dit type Vederesdoorn struikvorm is al te koop voor €11,95.

Naam boomVederesdoorn struikvorm (Acer negundo ‘Kelly’s Gold’)
Latijnse naamAcer negundo Kellys Gold
CategorieVederesdoorn
Verkoopprijs v.a.€11,95
KleurGeel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Vederesdoorn struikvorm (Acer negundo Kellys Gold) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Acer negundo ‘Kelly’s Gold’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Vederesdoorn een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Vederesdoorn struikvorm Acer negundo Kellys Gold online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Chinese esdoorn (Acer davidii).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer negundo Kellys Gold (Vederesdoorn struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Vederesdoorn struikvorm plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk ook goed aan wortels, schaduw, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Vederesdoorn struikvorm Acer negundo Kellys Gold kan men aanplanten in Elke grondsoort. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boomwortel comfortabel past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Vederesdoorn struikvorm goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Acer negundo ‘Kelly’s Gold’

De Acer negundo ‘Kelly’s Gold’, ook bekend als Vederesdoorn, is een breed uitgroeiende plant. In tegenstelling tot de meeste Acers, groeien de negundo soorten vrij snel. 5 jaar na aankoop kan deze plant dan ook al zo’n 4 meter hoog zijn. De maximale hoogte die deze plant bereikt is zo´n 7 meter. Dit maakt de plant een mooie blikvanger in de wat grotere border of tuin. Opvallend is dat de plant, net als alle andere varianten van Acer negundo, fijngevederd blad heeft. Vandaar ook de Nederlandse naam vederesdoorn. In de herfst verliest deze plant het blad. In het voorjaar bloeit de plant met geelgroene bloemen, die weinig opvallen. De Acer negundo ‘Kelly’s Gold’ is goed winterhard en behoeft weinig verzorging. Een zonnige tot halfschaduw plaats heeft de voorkeur. De bodem mag droog tot nat zijn, dit kan deze plant goed verdragen. Bij het planten is het altijd raadzaam om tuinturf te gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 700 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. De kleur van het blad is Geel, Groen. De groeiperiode is April. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Elke grondsoort. Goed om te weten: deze Vederesdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Chinese esdoorn (Acer davidii).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Acer negundo ‘Kelly’s Gold’ juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Acer negundo Kellys Gold?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen. De groeiperiode is April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, worteldoek, oude beplanting, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is de juiste standplaats voor de Vederesdoorn struikvorm?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Acer negundo Kellys Gold Vederesdoorn struikvorm bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Vederesdoorn struikvorm lekker makkelijk thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals set met boompalen of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Acer negundo Kellys Gold aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige boomverzorger. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, straatwerk, worteldoek, puin en grind, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie