Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

weigela-bestellen-bezorgen

Weigela online bestellen

De Weigela goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit platform check je uitgebreide info over deze Weigela. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Roze. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 250 cm. Dit type Weigela is te koop voor prijzen v.a. €0,00.

Naam boomWeigela
Latijnse naamWeigela
Vanafprijs€49,50
KleurenRoze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Weigela (Weigela) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Weigela is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor schaduw, ecologisch evenwicht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Weigela een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Weigela Weigela online kopen kan. Of bekijk meer over de Vogelkers.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Weigela (Weigela) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Weigela gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, groeiwijze, bewatering, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Weigela Weigela plant je het beste in Alle, Normale grond, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in het groeiseizoen (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Weigela goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Soorten en typesBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Weigela Weigela aan huis laten leveren?

Je kunt deze Weigela probleemloos thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boompalenset en potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Weigela aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende tuinman. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, worteldoek, bekabeling, oude wortels, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie