Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

koreaanse-zilverspar-abies-koreana-silver-show-bestellen-bezorgen

Koreaanse zilverspar (Abies koreana ‘Silver Show’) online bestellen

De Koreaanse zilverspar (Abies koreana ‘Silver Show’) eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform tref je veel praktische info over deze Zilverspar. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Groen, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 175 cm. Deze Koreaanse zilverspar is al te koop voor €41,95.

Naam boomKoreaanse zilverspar (Abies koreana ‘Silver Show’)
Latijnse naamAbies koreana Silver Show
CategorieZilverspar
Prijsindicatie€41,95
KleurenGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Koreaanse zilverspar (Abies koreana Silver Show) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Abies koreana ‘Silver Show’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Zilverspar het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Koreaanse zilverspar Abies koreana Silver Show online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Lei-sierappel (Malus ‘Red sentinel’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies koreana Silver Show (Koreaanse zilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Koreaanse zilverspar voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Koreaanse zilverspar Abies koreana Silver Show kan je volgens de kweker planten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden wordt aangeraden om de boom wat extra water te geven.

Koreaanse zilverspar goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Abies koreana ‘Silver Show’

De Abies koreana ‘Silver Show’ is een traag groeiende Koreaanse zilverspar met zuil- tot kegelvormige groei. De ‘Silver Show’ kan 175cm hoog worden, maar doet hier minimaal tien jaar over. De glimmende, decoratief gekrulde naalden kleuren donkergroen aan de bovenkant en wit aan de onderkant. Jonge planten dragen violetblauwe, rechtopstaande kegels in grote groepen. De Zilverspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Silver Show’ komt vanwege zijn bijzondere naaldstructuur het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Abies koreana ‘Silver Show’ gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 175 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kegel. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Belangrijk detail: deze Zilverspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Lei-sierappel (Malus ‘Red sentinel’).

Maximale hoogte175 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Abies koreana ‘Silver Show’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Abies koreana Silver Show?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plantplaats dient vrij te zijn van oude wortels, oude beplanting, bekabeling, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Koreaanse zilverspar?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Abies koreana Silver Show Koreaanse zilverspar aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Koreaanse zilverspar probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals set met boompalen of aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Abies koreana Silver Show aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde hovenier. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, worteldoek, stronken, bekabeling, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie