Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

reuzenzilverspar-abies-grandis-bestellen-bezorgen

Reuzenzilverspar (Abies grandis) online bestellen

De Reuzenzilverspar (Abies grandis) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina bekijk je uitgebreide informatie over deze Zilverspar. Je kunt de boom ook laten bezorgen door jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Dankzij de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Grijs, Groen, Rood. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Reuzenzilverspar is al te bestellen vanaf €34,50.

Naam boomReuzenzilverspar (Abies grandis)
Latijnse naamAbies grandis
CategorieZilverspar
Verkoopprijs v.a.€34,50
KleurBruin, Grijs, Groen, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Reuzenzilverspar (Abies grandis) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Abies grandis geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Zilverspar iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Reuzenzilverspar Abies grandis kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Camellia leiboom (Camellia japonica).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies grandis (Reuzenzilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Reuzenzilverspar gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals wortels, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Reuzenzilverspar Abies grandis kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Reuzenzilverspar goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Abies grandis

De Abies grandis is een snel groeiende, hoog opgaande spar met smalle kegelvormige groei. De Abies grandis is niet voor niets een Reuzenzilverspar en kan in de West-Europese klimaatzone een hoogte van 4000cm bereiken. In Noord-Amerika, waar de Abies grandis van nature voorkomt zijn er exemplaren die de 8000cm hebben bereikt. De naalden zijn diepgroen en geuren naar sinaasappel. In november en december draagt de Abies grandis roodbruine, cilindervormige kegels. De Reuzenzilverspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Abies grandis gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw en groeit ook op arme grond, mits de grond vochtig genoeg is. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Grijs, Groen, Rood. De groeiperiode is Mei, Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Zilverspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Camellia leiboom (Camellia japonica).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Abies grandis april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Abies grandis?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Grijs, Groen, Rood. De bladeren komen tot bloei in Mei, Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, worteldoek, puin, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Reuzenzilverspar?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Abies grandis Reuzenzilverspar thuis laten leveren?

Jij kan een Reuzenzilverspar makkelijk en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en extra’s zoals tuinpalen of aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Abies grandis aanbieding bezorgd en geplant door een professionele hovenier. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen bekabeling, stronken, oude wortels, worteldoek, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie