Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zuilboom-bestellen-bezorgen

Zuilboom online bestellen

De Zuilboom direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform tonen wij veel praktische informatie over deze Zuilboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de aangesloten winkels. Dankzij de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Rood. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Deze Zuilboom is al te bestellen vanaf €67,50.

Naam boomZuilboom
Latijnse naamQuercus robur
Prijsindicatie€67,50
KleurBruin, Rood
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April

Zuilboom (Quercus robur) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Quercus robur is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Zuilboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Zuilboom Quercus robur kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Zilverspar.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Quercus robur (Zuilboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Zuilboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, wortels, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Zuilboom Quercus robur is aan te planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (Maart, April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Zuilboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Soorten zuilbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Quercus robur Zuilboom thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Zuilboom makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals binddraad of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Quercus robur aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige bomenspecialist. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, bekabeling, straatwerk, puin en grind, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie