Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

krentenboom-amelanchier-canadensis-bestellen-bezorgen

Krentenboom (Amelanchier canadensis) online bestellen

De Krentenboom (Amelanchier canadensis) online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina check je handige informatie over deze Krentenboom. Je kunt direct online bestellen bij een van onze partners. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Groen, Rood, Wit, Zwart. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 600 cm. Deze Krentenboom is al te koop voor €366,25.

Naam boomKrentenboom (Amelanchier canadensis)
Latijnse naamAmelanchier canadensis
CategorieKrentenboom
Prijsindicatie€366,25
KleurenGroen, Rood, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Krentenboom (Amelanchier canadensis) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Amelanchier canadensis is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Krentenboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Krentenboom Amelanchier canadensis online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Perzikboom (Prunus persica ‘Peregrine’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Amelanchier canadensis (Krentenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Krentenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, groeiwijze, schaduw, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Krentenboom Amelanchier canadensis kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Krentenboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Amelanchier canadensis

Deze krentenboom (Amelanchier canadensis) is een bladverliezende, opgaande mooie boom. De stervormige, witte bloemen van deze krentenboom(Amelanchier canadensis) verschijnen van het midden tot het eind van de lente, midden tussen de zich opvouwende, ovale, witbehaarde bladeren. Als de bladeren van de krentenboom volgroeid zijn zijn ze donkergroen, in de herfst kleuren de bladeren oranjerood. De vruchten van de krentenboom komen in de nazomer en zijn eetbaar. de kleur van de vrucht is zwartig paars en de smaak is zoet en sappig. Plaats bij deze krentenboom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 600 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood, Wit, Zwart. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Krentenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Perzikboom (Prunus persica ‘Peregrine’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Amelanchier canadensis april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Amelanchier canadensis?

De kleur van het blad is Groen, Rood, Wit, Zwart. De boom groeit in Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, worteldoek, straatwerk, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Krentenboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Amelanchier canadensis Krentenboom aan huis laten leveren?

Jij kan zo’n Krentenboom probleemloos in de eigen tuin laten bezorgen. Via internet bestel je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals boompalen of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Amelanchier canadensis aanbieding thuisbezorgd en geplant door een betrouwbare hovenier. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, puin en grind, bekabeling, worteldoek, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie