Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kersenboom-prunus-virginiana-shubert-bestellen-bezorgen

Kersenboom (Prunus virginiana Shubert) online bestellen

De Kersenboom (Prunus virginiana Shubert) direct online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website tref je veel nuttige info over deze Kersenboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De bladkleur is mooi: Bruin, Groen, Paars, Rood, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Dit type Kersenboom is te koop voor prijzen v.a. €54,50.

Naam boomKersenboom (Prunus virginiana Shubert)
Latijnse naamPrunus virginiana Shubert
CategorieKersenboom
Prijsindicatie€54,50
KleurenBruin, Groen, Paars, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Kersenboom (Prunus virginiana Shubert) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Prunus virginiana Shubert is een echte eyecatcher. Bomen geven schaduw, ze produceren zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Kersenboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Kersenboom Prunus virginiana Shubert online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Wilg (Salix viminalis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus virginiana Shubert (Kersenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Kersenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, groeiwijze, wortels, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Kersenboom Prunus virginiana Shubert is aan te planten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Kersenboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Prunus virginiana Shubert

De Prunus virginiana Shubert is een bladverliezende, kegelvormige boom. Halverwege tot het late voorjaar dichte aren met kleine, stervormige, witte bloemen. Daarna bolvormige, donker paarsrode vruchten. Ovale, lichtgroene jonge bladeren; worden ’s zomers donker roodachtig paars. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid, Kroonvorm. De kleur van het blad is Bruin, Groen, Paars, Rood, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Tip: deze Kersenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Wilg (Salix viminalis).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus virginiana Shubert mei 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Prunus virginiana Shubert?

De bladkleur is Bruin, Groen, Paars, Rood, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, oude wortels, stronken, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Kersenboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let erop dat hij voldoende vrij staat: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Prunus virginiana Shubert Kersenboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Kersenboom zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus virginiana Shubert aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, bekabeling, oude wortels, puin en grind, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie