Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

slangebastesdoorn-acer-pensylvanicum-bestellen-bezorgen

Slangebastesdoorn (Acer pensylvanicum) online bestellen

De Slangebastesdoorn (Acer pensylvanicum) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite check je veel praktische info over deze Acer boom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van onze partners. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Geel, Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Juni, Juli, Augustus, September. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Slangebastesdoorn is al te koop voor €336,50.

Naam boomSlangebastesdoorn (Acer pensylvanicum)
Latijnse naamAcer pensylvanicum
CategorieAcer boom
Prijsindicatie€336,50
KleurenGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuni, Juli, Augustus, September

Slangebastesdoorn (Acer pensylvanicum) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Acer pensylvanicum is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor verkoeling, ze beperken wateroverlast en bieden privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Acer boom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Slangebastesdoorn Acer pensylvanicum kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Monet’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pensylvanicum (Slangebastesdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Slangebastesdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, schaduw, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Slangebastesdoorn Acer pensylvanicum kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (Juni, Juli, Augustus, September). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om wat aanvullend water bij te geven.

Slangebastesdoorn goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Acer pensylvanicum

De Slangebastesdoorn (Acer pensylvanicum) is een mooie struik die op den duur uit kan groeien tot een kleine, meerstammige boom. De kroon van de Slangebastesdoorn (Acer pensylvanicum) is vrij smal. Op de stam verschijnen witte strepen, die de struik heel aantrekkelijk maken. Zeker in de winter is deze boom dus echt een lust voor het oog. In het voorjaar bloeit de Slangebastesdoorn met geelgroene bloemen. Deze bloemen hangen in trossen. Na deze bloeitijd verschijnen er vruchten aan de Acer pensylvanicum. Deze vruchten zijn ongeveer 2 centimeter. In de herfst verkleurt het blad naar felgeel. De maximale hoogte van de Acer pensylvanicum is 500 cm, Plaats deze plant in de halfschaduw of schaduw. Bij het aanplanten kunt u het best Tuinplantengrond of Aanplangrond toevoegen. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen. De groeiperiode is Juni, Juli, Augustus, September. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Monet’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer pensylvanicum april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Acer pensylvanicum?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen. De bloeitijd is Juni, Juli, Augustus, September. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van oude beplanting, stronken, puin, bekabeling enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Slangebastesdoorn?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Acer pensylvanicum Slangebastesdoorn thuis laten leveren?

Jij kan een Slangebastesdoorn moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en andere essentials zoals boom palenboor en aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer pensylvanicum aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren boomexpert. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen oude wortels, bekabeling, puin en grind, stronken, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie