Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zuidelijke-magnolia-boomvorm-magnolia-grandiflora-galissoniere-bestellen-bezorgen

Zuidelijke magnolia Boomvorm (Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’) online bestellen

De Zuidelijke magnolia Boomvorm (Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina check je veel praktische info over deze Magnolia. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Juli, Augustus, September. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 800 cm. Deze Zuidelijke magnolia Boomvorm is te koop voor prijzen v.a. €395,95.

Naam boomZuidelijke magnolia Boomvorm (Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’)
Latijnse naamMagnolia grandiflora Galissoniere
CategorieMagnolia
Verkoopprijs v.a.€395,95
KleurGroen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuli, Augustus, September

Zuidelijke magnolia Boomvorm (Magnolia grandiflora Galissoniere) bezorgen aan huis (april 2024)

De Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Magnolia een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Zuidelijke magnolia Boomvorm Magnolia grandiflora Galissoniere kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Spaanse den (Abies pinsapo ‘Kelleriis’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia grandiflora Galissoniere (Zuidelijke magnolia Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Zuidelijke magnolia Boomvorm voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, wortels, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Zuidelijke magnolia Boomvorm Magnolia grandiflora Galissoniere plant je het beste in Humus, Normale grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om genoeg water te geven. Met name in het bloeiseizoen (Juli, Augustus, September). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Zuidelijke magnolia Boomvorm goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’

De zuidelijke magnolia (Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’) heeft een mooie bast die wat grijs/bruin en glad is. Kenmerkend van de zuidelijke magnolia (Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’) zijn de prachtige, leerachtige grote bladeren die aan de onderkant grijs tot roodbruin en zachtbehaard zijn. De prachtige geurende grote witte bloemen van de zuidelijke magnolia verschijnen in juli tot september en hebben een doorsnede van 20cm tot 25cm. Later ontstaan de ovale groene viltachtig behaarde vruchten. Deze zuidelijke magnolia is een groenblijvende boom. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand, Zuilvormig. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Juli, Augustus, September. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Humus, Normale grond, Voedzaam. Opmerking: deze Magnolia is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Spaanse den (Abies pinsapo ‘Kelleriis’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia grandiflora ‘Galissoniere’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Magnolia grandiflora Galissoniere?

De kleur van het blad is Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Juli, Augustus, September. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, oude wortels, oude beplanting, puin enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Humus, Normale grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Zuidelijke magnolia Boomvorm?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortelopdruk.

Kan ik de Magnolia grandiflora Galissoniere Zuidelijke magnolia Boomvorm aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Zuidelijke magnolia Boomvorm eenvoudig aan huis laten bezorgen. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia grandiflora Galissoniere aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele boomexpert. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van bekabeling, oude wortels, straatwerk, worteldoek, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie