Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sneeuwbal-op-stam-viburnum-carlcephalum-bestellen-bezorgen

Sneeuwbal op stam (Viburnum carlcephalum) online bestellen

De Sneeuwbal op stam (Viburnum carlcephalum) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze pagina check je uitgebreide info over deze Sneeuwbal. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van onze partners. Met de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 400 cm. Dit type Sneeuwbal op stam is al te bestellen vanaf €67,50.

Naam boomSneeuwbal op stam (Viburnum carlcephalum)
Latijnse naamViburnum carlcephalum
CategorieSneeuwbal
Vanafprijs€67,50
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Sneeuwbal op stam (Viburnum carlcephalum) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Viburnum carlcephalum is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor verkoeling, ze beperken wateroverlast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Sneeuwbal een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Sneeuwbal op stam Viburnum carlcephalum online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Papierberk (Betula papyrifera).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Viburnum carlcephalum (Sneeuwbal op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Sneeuwbal op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals groeiwijze, schaduw, snoeiwerk, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Sneeuwbal op stam Viburnum carlcephalum kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeiperiode (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Sneeuwbal op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Viburnum carlcephalum

De Viburnum carlcephalum, Sneeuwbal op stam is een bladverliezende Viburnum en volledig winterhard. Het blad is spits, ovaal en diep groen van kleur. In het voorjaar bloeit de Viburnum carlcephalum met ronde, sterk geurende, witte bloemen. Samen met de roze knopjes geeft dit een mooi contrast. In de herfst verkleurt een deel van het blad prachtige rood en oranje tinten. Dit blad valt later af .Plant deze sierheester in zure grond op een zonnige plek. Gebruik hierbij Tuinturf en boompalen. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 400 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. De bloeitijd is April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Sneeuwbal is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Papierberk (Betula papyrifera).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Viburnum carlcephalum juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Viburnum carlcephalum?

De boom heeft verschillende kleuren Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, bekabeling, stronken, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Sneeuwbal op stam?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Viburnum carlcephalum Sneeuwbal op stam aan huis laten leveren?

Je kunt de Sneeuwbal op stam makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals boompalen of aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Viburnum carlcephalum aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare boomexpert. Door deze handige service kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, puin en grind, oude wortels, bekabeling, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie