Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-appelboom-karakterstruik-malus-domestica-elstar-bestellen-bezorgen

Dikke appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Elstar’) online bestellen

De Dikke appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Elstar’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website bieden wij uitgebreide info over deze Appelboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April tot Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Dit type Dikke appelboom karakterstruik is al te bestellen vanaf €224,95.

Naam boomDikke appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Elstar’)
Latijnse naamMalus domestica Elstar
CategorieAppelboom
Vanafprijs€224,95
KleurenGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril tot Juni

Dikke appelboom karakterstruik (Malus domestica Elstar) thuis bezorgen (juni 2024)

De Malus domestica ‘Elstar’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Appelboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke appelboom karakterstruik Malus domestica Elstar online bestellen kan. Of bekijk alles over de Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Galaxy’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Elstar (Dikke appelboom karakterstruik) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Dikke appelboom karakterstruik voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals wortels, schaduw, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. De aanplanting

  Een Dikke appelboom karakterstruik Malus domestica Elstar kan men aanplanten in Elke grondsoort. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (April tot Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers adviseren wij om de boom wat extra water te geven.

Dikke appelboom karakterstruik goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Malus domestica ‘Elstar’

Deze prachtige oude en dikke appelbomen zijn een echte blikvanger in de tuin, die als solitair zeer tot zijn recht komt! Eind zomer / begin najaar draagt hij al veel vruchten. Deze appelbomen zijn bomen die dienst hebben gedaan op fruitbedrijven. Goed om te planten als een boomgaard of als solitaire in een border of gazon. Zeer karakteristiek! De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Groen. Het groeiseizoen is in April tot Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Elke grondsoort. Let op: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Galaxy’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Elstar’ juni 2024
Wat is de kleur van de Malus domestica Elstar?

De boom heeft verschillende kleuren Groen. De bloeitijd is April tot Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, stronken, straatwerk, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Wat is de juiste standplaats voor de Dikke appelboom karakterstruik?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Elstar Dikke appelboom karakterstruik bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Dikke appelboom karakterstruik eenvoudig thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals een boompalenset of grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica Elstar aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde hovenier. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, straatwerk, worteldoek, puin en grind, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie