Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierappel-malus-street-parade-bestellen-bezorgen

Sierappel (Malus Street Parade) online bestellen

De Sierappel (Malus Street Parade) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform bieden wij handige info over deze Appelboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Groen, Rood, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Dit type Sierappel kan je al laten bezorgen vanaf €69,25.

Naam boomSierappel (Malus Street Parade)
Latijnse naamMalus Street Parade
CategorieAppelboom
Verkoopprijs v.a.€69,25
KleurGroen, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Sierappel (Malus Street Parade) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Malus Street Parade zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Appelboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel Malus Street Parade online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Regina’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Street Parade (Sierappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Sierappel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals groeiwijze, bewatering, tegelwerk, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Sierappel Malus Street Parade is aan te planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Vooral in de bloeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het slim om wekelijks te sproeien.

Sierappel goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Belangrijke informatie over de Malus Street Parade

Deze sierappel (Malus Street Parade) is een klein blijvende boom met donkerbruine takken en stam. Het blad, van deze sierappel (Malus Street Parade), loopt lichtgroen uit. De bloei van deze sierappel is in het voorjaar met bijna 5 cm grote bloemen die in bundels staan van 4 tot 8 bloemen bij elkaar. In knop is de kleur roze, eenmaal geopend zijn de bloemen helderwit. De vrij harde vruchten zijn glimmend paarsrood tot bruinpaars en komen pas later in het jaar aan de sierappel. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Afhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Regina’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus Street Parade mei 2023
Welke kleur geven de bladeren van de Malus Street Parade?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Rood, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude beplanting, bekabeling, puin, grind enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Sierappel?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Malus Street Parade Sierappel thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Sierappel zonder gedoe thuis laten afleveren. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals set met boompalen en aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Malus Street Parade aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame bomenspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, stronken, straatwerk, puin en grind, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie