Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierappel-op-stam-malus-royal-beauty-bestellen-bezorgen

Sierappel op stam (Malus ‘Royal Beauty’) online bestellen

De Sierappel op stam (Malus ‘Royal Beauty’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel nuttige info over deze Appelboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Rood, roze. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 100 cm. Deze Sierappel op stam is al te bestellen vanaf €58,50.

Naam boomSierappel op stam (Malus ‘Royal Beauty’)
Latijnse naamMalus Royal Beauty
CategorieAppelboom
Vanafprijs€58,50
KleurRood, roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Sierappel op stam (Malus Royal Beauty) thuis bezorgen (mei 2023)

De Malus ‘Royal Beauty’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduw, reinigen de lucht en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Appelboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel op stam Malus Royal Beauty kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Beverboom Boomvorm (Magnolia soulangeana).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Royal Beauty (Sierappel op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Sierappel op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals wortels, groeiwijze, schaduw, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Een Sierappel op stam Malus Royal Beauty kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in het bloeiseizoen (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte adviseert de kweker om wat aanvullend water bij te geven.

Sierappel op stam goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Malus ‘Royal Beauty’

De Malus ‘Royal Beauty’, een sierappel op stam met hangende takken. In april en mei bloeit deze sierappel met kleine rozerode bloemetjes. Na de bloei komt er prachtig paarsrood blad aan de Malus ‘Royal Beauty’. In het najaar groeien er veel kleine, rode sierappeltjes aan deze boom. Gebruik bij het aanplanten Aanplantgrond en boompalen. De maximale groeihoogte is ongeveer 100 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Hangend, Treurvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Rood, roze. De groeiperiode is April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Beverboom Boomvorm (Magnolia soulangeana).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormHangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Malus ‘Royal Beauty’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Malus Royal Beauty?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Rood, roze. Hij komt tot bloei in April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen stronken, puin, bekabeling, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Sierappel op stam?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Malus Royal Beauty Sierappel op stam aan huis laten leveren?

Je kunt de Sierappel op stam moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband en aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Malus Royal Beauty aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame boomexpert. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de aanplantplek dient vrij te zijn van bekabeling, straatwerk, stronken, oude wortels, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie