Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-boomvorm-magnolia-soulangeana-bestellen-bezorgen

Beverboom Boomvorm (Magnolia soulangeana) online bestellen

De Beverboom Boomvorm (Magnolia soulangeana) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform lees je handige info over deze Beverboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Roze, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 600 cm. Dit type Beverboom Boomvorm is te koop voor prijzen v.a. €178,25.

Naam boomBeverboom Boomvorm (Magnolia soulangeana)
Latijnse naamMagnolia soulangeana
CategorieBeverboom
Verkoopprijs v.a.€178,25
KleurGroen, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Beverboom Boomvorm (Magnolia soulangeana) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Magnolia soulangeana zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, ze beperken wateroverlast en dienen uitstekend als perceel afboording. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Beverboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Boomvorm Magnolia soulangeana online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Italiaanse populier (Populus nigra ‘Italica’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia soulangeana (Beverboom Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Beverboom Boomvorm gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, wortels, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Beverboom Boomvorm Magnolia soulangeana plant je het beste in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Vooral in de groeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden wordt aangeraden om wekelijks te sproeien.

Beverboom Boomvorm goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Magnolia soulangeana

Deze beverboom (Magnolia soulangeana) is een bladverliezende, ronde, breed uitgroeiende heester of kleine boom.Deze beverboom (Magnolia soulangeana) vormt van halverwege het voorjaar tot in de vroege zomer, voordat de middelgroene bladeren verschijnen, grote tulpachtige, witte bloemen met rose-paarse gloed. Deze beverboom is een van de meest voorkomende soorten. Gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten en plaat een boompaal bij de boom. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Roze, Wit. De bloeitijd is April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Italiaanse populier (Populus nigra ‘Italica’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia soulangeana mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Magnolia soulangeana?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Roze, Wit. De bloeitijd is April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen oude beplanting, worteldoek, straatwerk, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Beverboom Boomvorm?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Magnolia soulangeana Beverboom Boomvorm bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Beverboom Boomvorm probleemloos laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals set met boompalen of grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia soulangeana aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de aanplantplek moet vrij zijn van oude wortels, bekabeling, puin en grind, straatwerk, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie