Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zwarte-berk-betula-nigra-bestellen-bezorgen

Zwarte berk (Betula ‘Nigra’) online bestellen

De Zwarte berk (Betula ‘Nigra’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op Bomenbezorgen.nl check je veel praktische info over deze Berkenboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Februari, Maart, April. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Zwarte berk is al te bestellen vanaf €57,75.

Naam boomZwarte berk (Betula ‘Nigra’)
Latijnse naamBetula Nigra
CategorieBerkenboom
Prijsindicatie€57,75
KleurenGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeFebruari, Maart, April

Zwarte berk (Betula Nigra) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Betula ‘Nigra’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Berkenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Zwarte berk Betula Nigra online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Bonte esdoorn (Acer platanoides ‘Drummondii’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Betula Nigra (Zwarte berk) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Zwarte berk gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, groeiwijze, wortels, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Deze Zwarte berk Betula Nigra kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Februari, Maart, April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Zwarte berk goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Betula ‘Nigra’

De Betula ‘Nigra’ heeft een sterk afbladerende stam. De hoogte na 10 jaar is 10m. Heeft geveerde bladeren die in de zomer maanden groen zijn. In de herfst verkleurd het blad oranje/rood. Bij het inplanten Aanplantgrond toevoegen. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is Februari, Maart, April. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Berkenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Bonte esdoorn (Acer platanoides ‘Drummondii’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Betula ‘Nigra’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Betula Nigra?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Wit. Hij komt tot bloei in Februari, Maart, April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder puin, oude beplanting, grind, oude wortels enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Zwarte berk?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Betula Nigra Zwarte berk thuis laten bezorgen?

Je kunt de Zwarte berk snel en voordelig laten leveren aan huis. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband en mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt plus minus een week.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Betula Nigra aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomspecialist. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van straatwerk, worteldoek, puin en grind, stronken, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie