Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

paarse-herfstframboos-rubus-idaeus-occidentalis-autumn-passion-bestellen-bezorgen

Paarse herfstframboos (Rubus Idaeus Occidentalis ‘Autumn Passion’) online bestellen

De Paarse herfstframboos (Rubus Idaeus Occidentalis ‘Autumn Passion’) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina vind je veel informatie en verzorgingstips voor deze Frambozenstruik. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei, juni. De uiteindelijke hoogte is 250 cm. Deze Paarse herfstframboos is te koop voor prijzen v.a. €8,25.

Naam boomPaarse herfstframboos (Rubus Idaeus Occidentalis ‘Autumn Passion’)
Latijnse naamRubus Idaeus Occidentalis Autumn Passion
CategorieFrambozenstruik
Prijsindicatie€8,25
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, juni

Paarse herfstframboos (Rubus Idaeus Occidentalis Autumn Passion) bezorgen aan huis (april 2024)

De Rubus Idaeus Occidentalis ‘Autumn Passion’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Frambozenstruik een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Paarse herfstframboos Rubus Idaeus Occidentalis Autumn Passion online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Dakmoerbei (Morus dakboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus Idaeus Occidentalis Autumn Passion (Paarse herfstframboos) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Paarse herfstframboos plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, wortels, tegelwerk, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Paarse herfstframboos Rubus Idaeus Occidentalis Autumn Passion plant je het beste in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Mei, juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Paarse herfstframboos goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Rubus Idaeus Occidentalis ‘Autumn Passion’

De Rubus Idaeus Occidentalis ‘Autumn Passion’ is een kruising tussen een zwarte framboos en een rode framboos en heeft daardoor een unieke donkerpaarse kleur. De middelgrote vruchten zijn sappig en hebben een exotische smaak. Bestuiving: zelfbestuivend. Zeer goede opbrengst. Snoeien: draagt op éénjarig hout. Leeg geplukte stengels wegsnoeien tot 10 cm boven de grond. De nieuwe stengels vastbinden. Bemesting: frambozen houden van een humusrijke licht zure grond en vragen dan ook een organische mest. Bij planten Aanplantgrond gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 250 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Klimmend, Opgaand, Struikvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. De bloeiperiode is Mei, juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Frambozenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Dakmoerbei (Morus dakboom).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Rubus Idaeus Occidentalis ‘Autumn Passion’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Rubus Idaeus Occidentalis Autumn Passion?

De kleur van het blad is Wit. De bloeitijd is Mei, juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van bekabeling, worteldoek, puin, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Paarse herfstframboos?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Rubus Idaeus Occidentalis Autumn Passion Paarse herfstframboos aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Paarse herfstframboos moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor of bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Rubus Idaeus Occidentalis Autumn Passion aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame hovenier. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de aanplantplek moet vrij zijn van worteldoek, bekabeling, stronken, puin en grind, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie