Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-beukenboom-fagus-sylvatica-atropunicea-zuilvorm-bestellen-bezorgen

Rode beukenboom (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ zuilvorm) online bestellen

De Rode beukenboom (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ zuilvorm) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijker lees je veel nuttige info over deze Beukenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen, Rood. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Dit type Rode beukenboom is al te koop voor €67,50.

Naam boomRode beukenboom (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ zuilvorm)
Latijnse naamFagus sylvatica Atropunicea zuilvorm
CategorieBeukenboom
Verkoopprijs v.a.€67,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Rood
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Rode beukenboom (Fagus sylvatica Atropunicea zuilvorm) thuis laten bezorgen (mei 2024)

De Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ zuilvorm geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren schaduw, ze produceren zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Beukenboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Rode beukenboom Fagus sylvatica Atropunicea zuilvorm online bestellen kan. Of bekijk meer over de Gele Kornoelje boom (Cornus Mas).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus sylvatica Atropunicea zuilvorm (Rode beukenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Rode beukenboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, schaduw, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Rode beukenboom Fagus sylvatica Atropunicea zuilvorm plant je het beste in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Met name in het groeiseizoen (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Rode beukenboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ zuilvorm

Deze opgaande, bladverliezende Rode Beukenboom (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ zuilvorm) is een prachtige boom die als solitair heel goed tot zijn recht komt. In de Winters blijft het dode blad van de Rode beukenboom (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ zuilvorm) zitten en het meeste valt pas af wanneer in de lente de nieuwe blaadjes uitkomen. Bij het planten van de rode beukenboom is het belangrijk een boompaal te zetten voor steun, en aanplantgrond te gebruiken voor een betere groei van de boom. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Geel, Groen, Rood. De bloeitijd is Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Beukenboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Gele Kornoelje boom (Cornus Mas).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ zuilvorm mei 2024
Wat zijn de kleuren van de Fagus sylvatica Atropunicea zuilvorm?

De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen, Rood. De groeiperiode is Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. puin, stronken, worteldoek, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Rode beukenboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Fagus sylvatica Atropunicea zuilvorm Rode beukenboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan een Rode beukenboom moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende formaten en andere essentials zoals binddraad en potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Fagus sylvatica Atropunicea zuilvorm aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomspecialist. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van worteldoek, stronken, oude wortels, straatwerk, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie