Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

krentenboompje-struikvorm-amelanchier-spicata-bestellen-bezorgen

Krentenboompje struikvorm (Amelanchier Spicata) online bestellen

De Krentenboompje struikvorm (Amelanchier Spicata) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform lees je uitgebreide info over deze Krentenboom. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleuren van het blad zijn Paars, Rood, Wit, Zwart. De ideale standplaats is Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 250 cm. Deze Krentenboompje struikvorm kan jij online kopen vanaf €29,95.

Naam boomKrentenboompje struikvorm (Amelanchier Spicata)
Latijnse naamAmelanchier Spicata
CategorieKrentenboom
Verkoopprijs v.a.€29,95
KleurPaars, Rood, Wit, Zwart
Beste standplaatsZon
BloeimaandenApril, Mei

Krentenboompje struikvorm (Amelanchier Spicata) thuis bezorgen (april 2024)

De Amelanchier Spicata is een echte eyecatcher. Bomen bieden verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Krentenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Krentenboompje struikvorm Amelanchier Spicata online kan kopen. Of bekijk alles over de Perzikboom (Prunus persica ‘Wassenberger’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Amelanchier Spicata (Krentenboompje struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Krentenboompje struikvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals groeiwijze, wortels, snoeiwerk, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Krentenboompje struikvorm Amelanchier Spicata plant je het beste in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Vooral in het bloeiseizoen (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Krentenboompje struikvorm goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Amelanchier Spicata

Deze dwerg krentenboom, Amelanchier spicata, is een meerstammige sierheester. De sierwaarde van de Amelanchier zit voornamelijk in de prachtige, uitbundige bloei en de herfstkleuren. Ook zijn de vruchten eetbaar. De Amelanchier spicata wordt 2 tot 3 meter hoog en ook 2 tot 3 meter breed. Nog voor het uitlopen van het blad bloeit de Amelanchier spicata met trossen witte bloemetjes. Na de bloei komen de zwartviolette vruchten aan de boom die tegen het einde van de zomer rijp zijn. Het blad van de Amelanchier spicata loopt bronskleurig uit en kleurt in de zomer donkergroen met een grijsgroene onderkant. In de herfst kleurt het blad geel, oranje en bruin voordat het afvalt. Snoeien is bij deze krentenboom niet nodig. Mocht u hem toch willen snoeien, doe dit dan in de zomer, herfst of vroege winter. De Amelanchier spicata staat het liefst op een zonnige plaats en heeft graag een wat vochtige, humeuze bodem. Deze heester is zeer goed winterhard en verdraagt ook droge periodes. Voeg bij het aanplanten aanplantgrond toe aan het plantgat. De maximale hoogte ligt op ongeveer 250 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Opgaand. Samenvatting van de kleur: Paars, Rood, Wit, Zwart. Het groeiseizoen is in April, Mei. De ideale standplaats is Zon. Qua grond adviseren we: Elke grondsoort. Let op: deze Krentenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Perzikboom (Prunus persica ‘Wassenberger’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Amelanchier Spicata april 2024
In welke kleur komt het blad van de Amelanchier Spicata?

De kleur van het blad is Paars, Rood, Wit, Zwart. De bloeitijd is April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van grind, oude beplanting, stronken, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Wat is de ideale standplaats voor de Krentenboompje struikvorm?

De juiste standplaats voor deze boom is Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Amelanchier Spicata Krentenboompje struikvorm thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Krentenboompje struikvorm zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Amelanchier Spicata aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame hovenier. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen puin en grind, worteldoek, straatwerk, oude wortels, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie