Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

treurbeuk-fagus-sylvatica-purpurea-pendula-bestellen-bezorgen

Treurbeuk (Fagus sylvatica ‘Purpurea Pendula’) online bestellen

De Treurbeuk (Fagus sylvatica ‘Purpurea Pendula’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit platform tonen wij uitgebreide informatie over deze Beukenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Rood. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Treurbeuk kan jij online kopen vanaf €120,75.

Naam boomTreurbeuk (Fagus sylvatica ‘Purpurea Pendula’)
Latijnse naamFagus sylvatica Purpurea Pendula
CategorieBeukenboom
Prijsindicatie€120,75
KleurBruin, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Treurbeuk (Fagus sylvatica Purpurea Pendula) laten thuisbezorgen (februari 2023)

De Fagus sylvatica ‘Purpurea Pendula’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Beukenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Treurbeuk Fagus sylvatica Purpurea Pendula online kunt bestellen. Of vind informatie en tips voor de Kornoelje boom (Cornus florida ‘Rubra’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus sylvatica Purpurea Pendula (Treurbeuk) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Treurbeuk plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, schaduw, bewatering, tegelwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Treurbeuk Fagus sylvatica Purpurea Pendula kan men aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden is het slim om wekelijks te sproeien.

Treurbeuk goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Fagus sylvatica ‘Purpurea Pendula’

De Fagus sylvatica ‘Purpurea Pendula’ houd 1-3 van zijn blad in de winter. Is een slanke boom met hangende takken. De ovale, donker rode bladeren hebben een golvende rand en worden in de herfst oranjebruin. Bij het aanplanten aanplantgrond toevoegen. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand, Treurvorm. De kleur van het blad is Bruin, Rood. Deze boom bloeit met name in Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: deze Beukenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Kornoelje boom (Cornus florida ‘Rubra’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Fagus sylvatica ‘Purpurea Pendula’ februari 2023
Wat is de kleur van de Fagus sylvatica Purpurea Pendula?

De kleur van het blad is Bruin, Rood. Het blad bloeit op in Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats moet vrij zijn van oude beplanting, stronken, grind, bekabeling enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Treurbeuk?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan omwonenden: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Fagus sylvatica Purpurea Pendula Treurbeuk aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Treurbeuk lekker makkelijk aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals set met boompalen of mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Fagus sylvatica Purpurea Pendula aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare hovenier. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van stronken, oude wortels, worteldoek, straatwerk, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie