Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-brooklynensis-yellow-bird-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website vind je uitgebreide info over deze Beverboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Geel, Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Dit type Beverboom is te koop voor prijzen v.a. €59,95.

Naam boomBeverboom (Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’)
Latijnse naamMagnolia brooklynensis Yellow Bird
CategorieBeverboom
Verkoopprijs v.a.€59,95
KleurenGeel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Beverboom (Magnolia brooklynensis Yellow Bird) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Beverboom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia brooklynensis Yellow Bird online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Treurberk (Betula pendula ‘Tristis’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia brooklynensis Yellow Bird (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Beverboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, schaduw, bewatering, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Beverboom Magnolia brooklynensis Yellow Bird plant je het beste in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Vooral in de bloeimaanden (April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen raden we aan de boom wat extra water te geven.

Beverboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’

De Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog kan worden en dus een goed opvuller is in een grote tuin. De Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan grote, geurende, tulpvormige bloemen die een gele kleur hebben. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, langwerpige, donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia brooklynensis ‘Ýellow Bird’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen. Deze boom bloeit met name in April. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Treurberk (Betula pendula ‘Tristis’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’ mei 2023
Wat is de kleur van de Magnolia brooklynensis Yellow Bird?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen. De bloeitijd is April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen straatwerk, worteldoek, bekabeling, oude wortels enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Beverboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Magnolia brooklynensis Yellow Bird Beverboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Beverboom probleemloos laten leveren aan huis. Via internet bestel je diverse soorten groottes en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken of aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Magnolia brooklynensis Yellow Bird aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige hovenier. Hierdoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, bekabeling, straatwerk, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie