Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

erwtenstruik-op-stam-caragana-arborescens-pendula-stam-bestellen-bezorgen

Erwtenstruik op stam (Caragana arborescens ‘Pendula’ stam) online bestellen

De Erwtenstruik op stam (Caragana arborescens ‘Pendula’ stam) direct online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Treurboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Geel. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 150 cm. Deze Erwtenstruik op stam is al te bestellen vanaf €32,95.

Naam boomErwtenstruik op stam (Caragana arborescens ‘Pendula’ stam)
Latijnse naamCaragana arborescens Pendula stam
CategorieTreurboom
Prijsindicatie€32,95
KleurenGeel
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Erwtenstruik op stam (Caragana arborescens Pendula stam) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Caragana arborescens ‘Pendula’ stam is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduw, ze produceren zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Treurboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Erwtenstruik op stam Caragana arborescens Pendula stam online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Meidoorn op stam (Crataegus prunifolia ‘Splendens’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Caragana arborescens Pendula stam (Erwtenstruik op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Erwtenstruik op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, groeiwijze, schaduw, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Erwtenstruik op stam Caragana arborescens Pendula stam plant je het beste in Elke grondsoort. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Vooral in de groeiperiode (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Erwtenstruik op stam goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Caragana arborescens ‘Pendula’ stam

De Caragana arborescens ‘Pendula’ is een sierlijk, geënt treurboompje met een opvallende groen- bruine afschilferende bast. Vanaf mei verschijnen de felgele vlinderbloemen welke eetbaar zijn en naar erwten smaken, heerlijk op een salade. Na de bloei vormen zich de peulen welke jong ook eetbaar zijn. Het blad van de Caragana arborescens ‘Pendula’ is lichtgroen van kleur en geveerd. De Erwtenstruik op stam kan op alle soorten grond worden aangeplant en kan goed tegen wind en droogte. Dit maakt het een ideale plant die goed in de duinen toegepast worden. U kunt de Caragana arborescens ‘Pendula’ het beste snoeien na de bloei. Dun de kroon dan licht uit om de groei van nieuwe takken te stimuleren. Bij het planten is het goed om Aanplantgrond te mengen door de bestaande grond. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 150 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Afhangend. De kleur van het blad is Geel. De bloeiperiode is April, Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Elke grondsoort. Goed om te weten: deze Treurboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Meidoorn op stam (Crataegus prunifolia ‘Splendens’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormAfhangend
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Caragana arborescens ‘Pendula’ stam april 2024
In welke kleur komt het blad van de Caragana arborescens Pendula stam?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, grind, puin, stronken enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is een geschikte standplaats voor de Erwtenstruik op stam?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Caragana arborescens Pendula stam Erwtenstruik op stam aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Erwtenstruik op stam makkelijk en snel thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en extra’s zoals binddraad en bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Caragana arborescens Pendula stam aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende tuinman. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de aanplantplek dient vrij te zijn van straatwerk, bekabeling, worteldoek, oude wortels, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie