Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Beverboom (Magnolia ‘Yellow River’)

beverboom-magnolia-yellow-river-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia ‘Yellow River’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia ‘Yellow River’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze website tref je veel info en tips voor deze Beverboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Deze Beverboom kan je al laten bezorgen vanaf €29,95.

Naam boomBeverboom (Magnolia ‘Yellow River’)
Latijnse naamMagnolia Yellow River
CategorieBeverboom
Prijsindicatie€29,95
KleurGeel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Beverboom (Magnolia Yellow River) thuis laten bezorgen ([maandjaar])

De Magnolia ‘Yellow River’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Beverboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia Yellow River online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Treurmoerbei (Morus alba ‘Pendula’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Yellow River (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Beverboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, bewatering, tegelwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Deze Beverboom Magnolia Yellow River kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden adviseert de kweker om wekelijks te sproeien.

Beverboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Magnolia ‘Yellow River’

De Magnolia ‘Yellow River’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog kan worden en dus een goed opvuller is in een grote tuin. De Magnolia ‘Yellow River’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan grote, geurende, stervormige bloemen die een zachtrgele kleur hebben. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, langwerpige, donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia ‘Yellow River’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 500 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen. De bloeiperiode is April. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Goed om te weten: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Treurmoerbei (Morus alba ‘Pendula’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Yellow River’ [maandjaar]
Welke kleur hebben de bladeren van de Magnolia Yellow River?

De kleur van het blad is Geel, Groen. Hij komt tot bloei in April. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, oude beplanting, worteldoek, stronken enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Beverboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als schaduwvorming en wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Magnolia Yellow River Beverboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Beverboom zonder gedoe thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boompalenset of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia Yellow River aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame boomspecialist. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, bekabeling, straatwerk, puin en grind, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie