Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwspar-picea-pungens-glauca-bestellen-bezorgen

Blauwspar (Picea pungens glauca) online bestellen

De Blauwspar (Picea pungens glauca) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit platform lees je veel info en tips voor deze Blauwspar. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de optionele aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Grijs. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Deze Blauwspar kan je al laten bezorgen vanaf €1,20.

Naam boomBlauwspar (Picea pungens glauca)
Latijnse naamPicea pungens glauca
CategorieBlauwspar
Verkoopprijs v.a.€1,20
KleurBlauw, Grijs
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Blauwspar (Picea pungens glauca) thuis bezorgen (april 2024)

De Picea pungens glauca geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Blauwspar iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwspar Picea pungens glauca kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Olijfboom (Olea europaea).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea pungens glauca (Blauwspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Blauwspar kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, wortels, bewatering, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Blauwspar Picea pungens glauca kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het cruciaal om genoeg water te geven. Vooral in de groeiperiode (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het slim om wat aanvullend water bij te geven.

Blauwspar goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Picea pungens glauca

De Picea pungens glauca is een zuilvormige Blauwpar. In de West-Europese klimaatzone kan de Picea pungens glauca tot 200cm hoog worden. In Noord-Amerika, waar de boom van nature voorkomt, kan hij tot 1500cm hoog worden. De scherpe, stevige naalden kleuren grijsgroen tot felblauw. De Picea pungens glauca draagt cilindrische, lichtbruine kegels. De Blauwspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Oldenburg’ komt het beste tot zijn recht als solitair en wordt ook gebruikt als kerstboom.De Picea pungens glauca gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel. Samenvatting van de kleur: Blauw, Grijs. De bloeiperiode is April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Blauwspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Olijfboom (Olea europaea).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea pungens glauca april 2024
Wat zijn de kleuren van de Picea pungens glauca?

De boom heeft verschillende kleuren Blauw, Grijs. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, straatwerk, oude wortels, oude beplanting enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Blauwspar?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Picea pungens glauca Blauwspar in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Blauwspar zonder gedoe thuis laten afleveren. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Picea pungens glauca aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren boomexpert. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van straatwerk, oude wortels, stronken, puin en grind, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie