Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwspar-picea-pungens-super-blue-bestellen-bezorgen

Blauwspar (Picea pungens ‘Super Blue’) online bestellen

De Blauwspar (Picea pungens ‘Super Blue’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze pagina tonen wij informatie en eigenschappen van deze Blauwspar. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleur van de boom is Blauw, Grijs. De ideale standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 300 cm. Dit type blauwspar is al te bestellen vanaf €40,50.

Naam boomBlauwspar (Picea pungens ‘Super Blue’)
Latijnse naamPicea pungens Super Blue
CategorieBlauwspar
Vanafprijs€40,50
KleurenBlauw, Grijs
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeMei, Juni

blauwspar (Picea pungens Super Blue) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Picea pungens ‘Super Blue’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Blauwspar het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste blauwspar Picea pungens Super Blue online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Acacia (Robinia pseudoacacia).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea pungens Super Blue (blauwspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De blauwspar kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan schaduw, snoeiwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  De blauwspar Picea pungens Super Blue kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om extra water te geven.

blauwspar goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Picea pungens ‘Super Blue’

De Picea pungens ‘Super Blue’ is een zuilvormige Blauwspar met opgaande groei. In de West-Europese klimaatzone kan de ‘Super Blue’’ tot 300 cm hoog worden. De stevige naalden zijn zilverblauw. Hoe ouder de plant, hoe intenser de blauwe kleur wordt. De ‘Super Blue’ draagt cilindrische, lichtbruine kegels. De ‘Super Blue’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Super Blue’ komt het beste tot zijn recht als solitair en wordt ook gebruikt als kerstboom. De plant gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand. De kleur van het blad is Blauw, Grijs. Het groeiseizoen is in Mei, Juni. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Blauwspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Acacia (Robinia pseudoacacia).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Picea pungens ‘Super Blue’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Picea pungens Super Blue?

De bladkleur is Blauw, Grijs. De bladeren komen tot bloei in Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen stronken, oude beplanting, bekabeling, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de blauwspar?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Picea pungens Super Blue blauwspar thuis laten leveren?

Je kunt een blauwspar gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals een boomband of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Picea pungens Super Blue aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren boomverzorger. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, oude wortels, stronken, puin en grind, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie