Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Weymouthden (Pinus strobus ‘Radiata’)

weymouthden-pinus-strobus-radiata-bestellen-bezorgen

Weymouthden (Pinus strobus ‘Radiata’) online bestellen

De Weymouthden (Pinus strobus ‘Radiata’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal bieden wij veel nuttige informatie over deze Naaldboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Grijs, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 200 cm. Dit type Weymouthden is te koop voor prijzen v.a. €21,75.

Naam boomWeymouthden (Pinus strobus ‘Radiata’)
Latijnse naamPinus strobus Radiata
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€21,75
KleurGrijs, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Weymouthden (Pinus strobus Radiata) bezorgen aan huis ([maandjaar])

De Pinus strobus ‘Radiata’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Naaldboom het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Weymouthden Pinus strobus Radiata online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus strobus Radiata (Weymouthden) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Weymouthden plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, groeiwijze, schaduw, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Weymouthden Pinus strobus Radiata kan je volgens de kweker planten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om de grond regelmatig te bevochtigen.

Weymouthden goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Pinus strobus ‘Radiata’

De Pinus strobus ‘Radiata’ is een traag groeiende, laagblijvende dwergconifeer met breed uitgaande groei. De ‘Radiata’ kan 200cm hoog worden, maar doet hier minimaal 15 jaar over. Het blad van de ‘Radiata’ is grijsblauw van boven en blauwgroen van onder. De ‘Radiata’ heeft een onregelmatige groeivorm en ziet er ietwat pluizig uit vanwege zijn lange naalden die rondom de takken staan. De Pijnboom is zeer winterhard (tot -40 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Pinus strobus ‘Radiata” is een zeer sterke plant die op elke grond wil groeien, mits deze niet te vochtig en niet te droog is. De ‘Radiata’ gedijt het beste op voedselrijke, droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 200 cm. De groeiwijze is Bolvormig. De kleur van het blad is Grijs, Groen. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Belangrijk: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus strobus ‘Radiata’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Pinus strobus Radiata?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Grijs, Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, stronken, puin, straatwerk enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Weymouthden?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Pinus strobus Radiata Weymouthden aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Weymouthden snel en voordelig laten leveren aan huis. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals een boompalenset en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus strobus Radiata aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, straatwerk, worteldoek, stronken, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie