Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

tamarisk-op-stam-tamarix-chinensis-bestellen-bezorgen

Tamarisk op stam (Tamarix chinensis) online bestellen

De Tamarisk op stam (Tamarix chinensis) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je veel nuttige informatie over deze Bomen op stam. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Roze. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Juli, Augustus, September. De uiteindelijke hoogte is circa 200 cm. Deze Tamarisk op stam is te koop voor prijzen v.a. €58,50.

Naam boomTamarisk op stam (Tamarix chinensis)
Latijnse naamTamarix chinensis
CategorieBomen op stam
Prijsindicatie€58,50
KleurenRoze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuli, Augustus, September

Tamarisk op stam (Tamarix chinensis) bezorgen aan huis (april 2024)

De Tamarix chinensis is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen schaduw, ecologisch evenwicht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Bomen op stam het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Tamarisk op stam Tamarix chinensis online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Dikke appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Elstar’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Tamarix chinensis (Tamarisk op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Tamarisk op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, schaduw, wortels, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Tamarisk op stam Tamarix chinensis kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het essentieel om genoeg water te geven. Vooral in de bloeiperiode (Juli, Augustus, September). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte is het slim om de boom wat extra water te geven.

Tamarisk op stam goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Tamarix chinensis

De Tamarix chinensis is een bijzondere tamarisk op stam. De slanke, licht afhangende takken zijn bruin of purper van kleur en zijn bedekt met kleine, blauwgrijze bladeren. Van juli tot en met september bloeit de Tamarix met hangende roze bloempluimen waar bijen gek op zijn. Gebruik bij het planten van de Tamarisk op stam aanplantgrond en een boompaal. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 200 cm. De groeiwijze is Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Roze. De groeiperiode is Juli, Augustus, September. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Let op: deze Bomen op stam is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Dikke appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Elstar’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Tamarix chinensis april 2024
Wat zijn de kleuren van de Tamarix chinensis?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Roze. De groeiperiode is Juli, Augustus, September. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek moet vrij zijn van oude wortels, oude beplanting, grind, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Tamarisk op stam?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan omwonenden: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Tamarix chinensis Tamarisk op stam thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Tamarisk op stam probleemloos thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad en grondmest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Tamarix chinensis aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige tuinman. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de aanplantplek moet vrij zijn van oude wortels, puin en grind, stronken, worteldoek, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie