Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bonte esdoorn-bestellen-bezorgen

Bonte Esdoorn online bestellen

De Bonte Esdoorn direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze pagina vind je handige informatie over deze Bonte Esdoorn. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Bont, Bontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 600 cm. Deze Bonte Esdoorn is al te bestellen vanaf €47,75.

Naam boomBonte Esdoorn
Latijnse naamAcer platanoides Drummondii
Vanafprijs€47,75
KleurBont, Bontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Bonte Esdoorn (Acer platanoides Drummondii) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Acer platanoides ‘Drummondii’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Bonte Esdoorn zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Bonte Esdoorn Acer platanoides Drummondii kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Bomen op stam.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Drummondii (Bonte Esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Bonte Esdoorn kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, wortels, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Bonte Esdoorn Acer platanoides Drummondii kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Natte grond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de grond vochtig te houden. Vooral in de bloeiperiode (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers adviseert de kweker om wat aanvullend water bij te geven.

Bonte Esdoorn goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Overzicht soorten Acer platanoides ‘Drummondii’Bekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Acer platanoides Drummondii Bonte Esdoorn aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Bonte Esdoorn snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals een boompalenset of bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer platanoides Drummondii aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame boomspecialist. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, straatwerk, bekabeling, stronken, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie