Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bontbladige-esdoorn-acer-pseudoplatanus-leopoldii-bestellen-bezorgen

Bontbladige esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Leopoldii’) online bestellen

De Bontbladige esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Leopoldii’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit portaal bekijk je veel informatie en verzorgingstips voor deze Bonte Esdoorn. Of bestel direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bont, Bontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 600 cm. Dit type Bontbladige esdoorn kan je al laten bezorgen vanaf €47,75.

Naam boomBontbladige esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Leopoldii’)
Latijnse naamAcer pseudoplatanus Leopoldii
CategorieBonte Esdoorn
Verkoopprijs v.a.€47,75
KleurenBont, Bontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Bontbladige esdoorn (Acer pseudoplatanus Leopoldii) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Acer pseudoplatanus ‘Leopoldii’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen verkoeling, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Bonte Esdoorn het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Bontbladige esdoorn Acer pseudoplatanus Leopoldii online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Halfstam dikke Amandelboom (Prunus dulcis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus Leopoldii (Bontbladige esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Bontbladige esdoorn voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan wortels, tegelwerk, snoeiwerk, bewatering.

 4. De aanplanting

  Zo’n Bontbladige esdoorn Acer pseudoplatanus Leopoldii kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Natte grond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om genoeg water te geven. Vooral in de groeimaanden (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de zomerdagen adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Bontbladige esdoorn goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Acer pseudoplatanus ‘Leopoldii’

De prachtige Acer pseudoplatanus ‘Leopoldii’ is beter bekend als de Bontbladige esdoorn. De Acer pseudoplatanus ‘Leopoldii’ heeft een brede, piramidaalvormige groei met een dichte kroon. Zoals de naam al vermoedt haalt de Bontbladige esdoorn zijn sierwaarde uit zijn blad dat in het voorjaar roze uitloopt en richting de zomer wit en geel gestippeld en gevlekt is. De Acer pseudoplatanus ‘Leopoldii’ wordt veelal gebruikt als parkboom en als solitair in tuinen waar het een echte blikvanger zal zijn. Door de Bontbladige esdoorn weinig te snoeien blijft deze boom het mooist. Wilt u deze boom echter wel snoeien doe dit dan niet tussen de maanden december en mei. Deze Esdoorn stelt weinig eisen aan de bodem en is windbestendig. Voor een goede start aanplanten met aanplantgrond en boompalen. De maximale groeihoogte is ongeveer 600 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Bont, Bontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Natte grond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam. Opmerking: deze Bonte Esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Halfstam dikke Amandelboom (Prunus dulcis).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Natte grond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer pseudoplatanus ‘Leopoldii’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Acer pseudoplatanus Leopoldii?

De bladkleur is Bont, Bontbladig, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. puin, oude wortels, straatwerk, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Natte grond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Bontbladige esdoorn?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Acer pseudoplatanus Leopoldii Bontbladige esdoorn bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Bontbladige esdoorn gemakkelijk laten leveren aan huis. Via internet bestel je diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Acer pseudoplatanus Leopoldii aanbieding afgeleverd en aangeplant door een betrouwbare boomspecialist. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, stronken, straatwerk, puin en grind, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie