Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bonte-vederesdoorn-acer-negundo-flamingo-bestellen-bezorgen

Bonte vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’) online bestellen

De Bonte vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze website check je veel nuttige info over deze Bonte Esdoorn. Je kunt direct online bestellen bij een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Rood, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 700 cm. Deze Bonte vederesdoorn is al te bestellen vanaf €65,95.

Naam boomBonte vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’)
Latijnse naamAcer negundo Flamingo
CategorieBonte Esdoorn
Verkoopprijs v.a.€65,95
KleurenGeel, Groen, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Bonte vederesdoorn (Acer negundo Flamingo) thuis bezorgen (april 2024)

De Acer negundo ‘Flamingo’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Bonte Esdoorn iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Bonte vederesdoorn Acer negundo Flamingo kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Himalayaceder (Cedrus deodara).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer negundo Flamingo (Bonte vederesdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Bonte vederesdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als bewatering, groeiwijze, tegelwerk, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Bonte vederesdoorn Acer negundo Flamingo kan je volgens de kweker planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om genoeg water te geven. Vooral in de groeimaanden (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Bonte vederesdoorn goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Acer negundo ‘Flamingo’

De bonte vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’) heeft groen blad met wit tot roze randen en onderscheid zich dan ook duidelijk van andere esdoorn soorten. De jonge twijgen van de bonte vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’) zijn mooi groen en naarmate ze ouder worden krijgen ze een bruine bast. Deze bonte vederesdoorn bloeit in april met geel tot groene bloemen voor de bladontwikkeling. Deze bonte vederesdoorn is een mooie sierwaarde ook voor de kleinere tuinen. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 700 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid, Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Rood, Wit. De bloeitijd is April, Mei, Juni. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Bonte Esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Himalayaceder (Cedrus deodara).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer negundo ‘Flamingo’ april 2024
Wat is de kleur van de Acer negundo Flamingo?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Rood, Wit. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen grind, stronken, puin, oude beplanting enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Bonte vederesdoorn?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Acer negundo Flamingo Bonte vederesdoorn thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Bonte vederesdoorn eenvoudig laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en andere essentials zoals set met boompalen of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Acer negundo Flamingo aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare boomverzorger. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, bekabeling, straatwerk, stronken, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie