Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

meidoorn-bestellen-bezorgen

Meidoorn online bestellen

De Meidoorn gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op Bomenbezorgen.nl tref je uitgebreide informatie over deze Meidoorn. Je kunt direct online bestellen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Groen, Rood, Roze. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 350 cm. Dit type Meidoorn is te koop voor prijzen v.a. €178,25.

Naam boomMeidoorn
Latijnse naamCrataegus
Verkoopprijs v.a.€178,25
KleurGroen, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Meidoorn (Crataegus) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Crataegus geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Meidoorn een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Meidoorn Crataegus online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Meelbes.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Crataegus (Meidoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Meidoorn kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Deze Meidoorn Crataegus is aan te planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden wordt aangeraden om de grond regelmatig te bevochtigen.

Meidoorn goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten CrataegusBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Crataegus Meidoorn bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Meidoorn probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Crataegus aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen stronken, oude wortels, worteldoek, straatwerk, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie