Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Himalayaceder (Cedrus deodara)

himalayaceder-cedrus-deodara-bestellen-bezorgen

Himalayaceder (Cedrus deodara) online bestellen

De Himalayaceder (Cedrus deodara) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit platform check je uitgebreide info over deze Naaldboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Grijs, Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Himalayaceder is al te bestellen vanaf €29,95.

Naam boomHimalayaceder (Cedrus deodara)
Latijnse naamCedrus deodara
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€29,95
KleurenBlauw, Grijs, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Himalayaceder (Cedrus deodara) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Cedrus deodara is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor schaduw, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Naaldboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Himalayaceder Cedrus deodara online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Patio pruimenboom (Prunus domestica ‘Opal’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cedrus deodara (Himalayaceder) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Himalayaceder plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als bewatering, wortels, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Himalayaceder Cedrus deodara kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Met name in het bloeiseizoen (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode raden we aan regelmatig extra water toe te dienen.

Himalayaceder goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Cedrus deodara

De Cedrus deodara is een snel groeiende Himalayaceder met kegelvormige groei en hangende twijgtoppen. In de West-Europese klimaatzone kan de Cedrus deodara tot 900cm hoog worden. In het Himalayagebied, waar de boom van nature voorkomt, kan hij een hoogte van 5000cm bereiken. De naalden zijn grijsgroen tot blauwgrijs en zitten spiraalsgewijs aan de horizontale takken. De Cedrus deodara draagt ronde kegels die verkleuren van blauwgroen naar bruin. De Himalayaceder is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Cedrus deodara komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Cedrus deodara gedijt het beste op goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Kegel. Samenvatting van de kleur: Blauw, Grijs, Groen. De bloeiperiode is April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Patio pruimenboom (Prunus domestica ‘Opal’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Cedrus deodara [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Cedrus deodara?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Grijs, Groen. Hij komt tot bloei in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, stronken, oude beplanting, worteldoek enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Himalayaceder?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Cedrus deodara Himalayaceder thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Himalayaceder makkelijk en snel laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je verschillende formaten en andere essentials zoals tuinpalen en grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Cedrus deodara aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige boomexpert. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, bekabeling, puin en grind, worteldoek, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie