Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

braam-rubus-fruticosus-chester-thornless-bestellen-bezorgen

Braam (Rubus fruticosus ‘Chester Thornless’) online bestellen

De Braam (Rubus fruticosus ‘Chester Thornless’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal bekijk je veel praktische info over deze Bramenstruik. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Groen, Wit, Zwart. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 200 cm. Dit type Braam is al te bestellen vanaf €10,50.

Naam boomBraam (Rubus fruticosus ‘Chester Thornless’)
Latijnse naamRubus fruticosus Chester Thornless
CategorieBramenstruik
Prijsindicatie€10,50
KleurBlauw, Groen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Braam (Rubus fruticosus Chester Thornless) thuis bezorgen (april 2024)

De Rubus fruticosus ‘Chester Thornless’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Bramenstruik een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Braam Rubus fruticosus Chester Thornless online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Sierappel op stam (Malus ‘Red jade’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus fruticosus Chester Thornless (Braam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Braam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan snoeiwerk, wortels, tegelwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Zo’n Braam Rubus fruticosus Chester Thornless kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden is het een goed idee om extra water te geven.

Braam goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Rubus fruticosus ‘Chester Thornless’

De Rubus fruticosus ‘Chester Thornless’ is een bladverliezende rubus die bloeit in mei/juni met kleine witte bloemen. Hij houdt van een zonnige standplaats. Hoe meer zon de plant krijgt, hoe meer vruchten er aan zullen komen. Dikke takken in het voorjaar vastbinden, deze geven de mooiste vruchten. Alles wat dan nog teveel is, wegsnoeien. Na de oogst de takken waaraan de vruchten hebben gezeten volledig wegsnoeien. U kunt deze plant gebruiken voor het begroeien van een muur, klimrek of voor het maken van een haag. Hij heeft wel hulp nodig bij het klimmen door middel van draad of klimrek. De maximale groeihoogte is ongeveer 200 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Opgaand, Struikvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Blauw, Groen, Wit, Zwart. De groeiperiode is Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Bramenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Sierappel op stam (Malus ‘Red jade’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormOpgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Rubus fruticosus ‘Chester Thornless’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Rubus fruticosus Chester Thornless?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Groen, Wit, Zwart. De bladeren komen tot bloei in Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, oude wortels, worteldoek, bekabeling enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Braam?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Rubus fruticosus Chester Thornless Braam thuis laten leveren?

Je kunt deze Braam moeiteloos en snel laten leveren aan huis. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Rubus fruticosus Chester Thornless aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren hovenier. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de plantplaats moet vrij zijn van bekabeling, oude wortels, stronken, worteldoek, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie