Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwe-coniferenhaag-chamaecyparis-lawsoniana-columnaris-bestellen-bezorgen

Blauwe coniferenhaag (Chamaecyparis lawsoniana ‘Columnaris’) online bestellen

De Blauwe coniferenhaag (Chamaecyparis lawsoniana ‘Columnaris’) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal tref je veel informatie en verzorgingstips voor deze Coniferen. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Grijs. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Dit type Blauwe coniferenhaag kan jij online kopen vanaf €16,25.

Naam boomBlauwe coniferenhaag (Chamaecyparis lawsoniana ‘Columnaris’)
Latijnse naamChamaecyparis lawsoniana Columnaris
CategorieConiferen
Prijsindicatie€16,25
KleurenBlauw, Grijs
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Blauwe coniferenhaag (Chamaecyparis lawsoniana Columnaris) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Chamaecyparis lawsoniana ‘Columnaris’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven verkoeling, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Coniferen zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwe coniferenhaag Chamaecyparis lawsoniana Columnaris kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Diabolo´).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Chamaecyparis lawsoniana Columnaris (Blauwe coniferenhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Blauwe coniferenhaag plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  De Blauwe coniferenhaag Chamaecyparis lawsoniana Columnaris kan je volgens de kweker planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Blauwe coniferenhaag goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Chamaecyparis lawsoniana ‘Columnaris’

De Blauwe coniferenhaag Chamaecyparis lawsoniana ‘Columnaris’ is een traag groeiende conifeer met opgaande, compacte groei en is zeer geschikt als haagconifeer. De meeste maten van de Blauwe coniferenhaag Chamaecyparis ‘Columnaris’ worden door Tuinplant.nl zelf gekweekt. De Blauwe coniferenhaag Chamaecyparis ‘Columnaris’ kan tot 500cm hoog worden. Het blad is blauw tot zilvergrijs. De Blauwe coniferenhaag Chamaecyparis ‘Columnaris’ is winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Blauwe coniferenhaag Chamaecyparis ‘Columnaris’ komt het beste tot zijn recht in een strakke haag, maar doet het ook prima als blikvangende solitair op de hoek van de border. De Chameacyparis lawsoniana ‘Columnaris’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw. De plant verdraagt geen staand water of te natte grond. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 400 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Zuilvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Grijs. De bloeitijd is April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Coniferen is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Diabolo´).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormZuilvormig
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Chamaecyparis lawsoniana ‘Columnaris’ april 2024
Wat is de kleur van de Chamaecyparis lawsoniana Columnaris?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Grijs. De bloeitijd is April, Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van worteldoek, puin, bekabeling, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Blauwe coniferenhaag?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar bladverlies en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Chamaecyparis lawsoniana Columnaris Blauwe coniferenhaag aan huis laten leveren?

Jij kan deze Blauwe coniferenhaag moeiteloos en snel laten leveren aan huis. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en andere essentials zoals set met boompalen of aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Chamaecyparis lawsoniana Columnaris aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomexpert. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van puin en grind, worteldoek, oude wortels, straatwerk, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie