Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

acacia-bestellen-bezorgen

Acacia online bestellen

De Acacia online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel praktische info over deze Acacia. Je kunt direct online bestellen bij een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Dit type Acacia is te koop voor prijzen v.a. €82,50.

Naam boomAcacia
Latijnse naamRobinia pseudoacacia
Vanafprijs€82,50
KleurGroen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Acacia (Robinia pseudoacacia) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Robinia pseudoacacia is een echte eyecatcher. Bomen leveren verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Acacia zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Acacia Robinia pseudoacacia online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Abrikozenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Robinia pseudoacacia (Acacia) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Acacia plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, tegelwerk, wortels, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Acacia Robinia pseudoacacia kan men aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om de grond regelmatig te bevochtigen.

Acacia goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Alle soorten Robinia pseudoacaciaBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Robinia pseudoacacia Acacia thuis laten leveren?

Je kunt een Acacia probleemloos thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Robinia pseudoacacia aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de plantplaats dient vrij te zijn van puin en grind, oude wortels, straatwerk, bekabeling, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie