Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gele-haagconifeer-thuja-occidentalis-yellow-ribbon-bestellen-bezorgen

Gele haagconifeer (Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’) online bestellen

De Gele haagconifeer (Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website tref je uitgebreide info over deze Coniferen. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 400 cm. Deze Gele haagconifeer kan jij online kopen vanaf €3,90.

Naam boomGele haagconifeer (Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’)
Latijnse naamThuja occidentalis Yellow Ribbon
CategorieConiferen
Prijsindicatie€3,90
KleurenGeel
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Gele haagconifeer (Thuja occidentalis Yellow Ribbon) thuis bezorgen (april 2024)

De Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Coniferen een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Gele haagconifeer Thuja occidentalis Yellow Ribbon online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Otto luyken’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Thuja occidentalis Yellow Ribbon (Gele haagconifeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Gele haagconifeer voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, snoeiwerk, schaduw, wortels.

 4. De aanplanting

  Een Gele haagconifeer Thuja occidentalis Yellow Ribbon kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. Tijdens de zomerdagen is het noodzakelijk om regelmatig extra water toe te dienen.

Gele haagconifeer goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’

De Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’ is een relatief traag groeiende haagconifeer met compacte, zuilvormige groei. De ‘Yellow Ribbon’ kan tot 400cm hoog worden. Het blad is goudgeel. Voor een strakke haag kunt u de ‘Yellow Ribbon’ twee keer per jaar snoeien. De ‘Yellow Ribbon’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging op uw wintertuin. De ‘Yellow Ribbon’ is zeer geschikt als haagconifeer, maar doet het ook prima als blikvangende solitair.De Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’ gedijt het beste op vochthoudende, lichtzure, voedselrijke grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 400 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Coniferen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Otto luyken’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Thuja occidentalis Yellow Ribbon?

De bladkleur is Geel. De boom groeit in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, oude beplanting, bekabeling, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Welke standplaats kiezen voor de Gele haagconifeer?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met overhangende takken en wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Thuja occidentalis Yellow Ribbon Gele haagconifeer thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Gele haagconifeer eenvoudig tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boompalenset en mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Thuja occidentalis Yellow Ribbon aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige hovenier. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van oude wortels, stronken, worteldoek, straatwerk, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie