Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

abrikozenboom-bestellen-bezorgen

Abrikozenboom online bestellen

De Abrikozenboom voordelig online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl tonen wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Abrikozenboom. Of bestel direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Roze, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Februari, Maart. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Abrikozenboom kan je al laten bezorgen vanaf €26,95.

Naam boomAbrikozenboom
Latijnse naamPrunus armeniaca
Prijsindicatie€26,95
KleurGeel, Groen, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdFebruari, Maart

Abrikozenboom (Prunus armeniaca) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Prunus armeniaca is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, reinigen de lucht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Abrikozenboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Abrikozenboom Prunus armeniaca kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Zuilboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus armeniaca (Abrikozenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Abrikozenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan tegelwerk, snoeiwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Een Abrikozenboom Prunus armeniaca is aan te planten in Alle, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Februari, Maart). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden is het slim om de boom wat extra water te geven.

Abrikozenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Bekijk alle soorten AbrikozenbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Prunus armeniaca Abrikozenboom thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Abrikozenboom moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Prunus armeniaca aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende tuinman. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, worteldoek, puin en grind, stronken, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie