Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dakboom-spaanse-aak-acer-campestre-dakacer-bestellen-bezorgen

Dakboom Spaanse aak (Acer campestre dakacer) online bestellen

De Dakboom Spaanse aak (Acer campestre dakacer) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website vind je veel nuttige informatie over deze Dakboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Dakboom Spaanse aak is al te koop voor €103,50.

Naam boomDakboom Spaanse aak (Acer campestre dakacer)
Latijnse naamAcer campestre dakacer
CategorieDakboom
Vanafprijs€103,50
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Dakboom Spaanse aak (Acer campestre dakacer) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Acer campestre dakacer is een echte eyecatcher. Bomen leveren schaduw, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Dakboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dakboom Spaanse aak Acer campestre dakacer online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Appelboom (Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer campestre dakacer (Dakboom Spaanse aak) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Dakboom Spaanse aak plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, schaduw, tegelwerk, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Dakboom Spaanse aak Acer campestre dakacer kan je volgens de kweker planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte wordt het aanbevolen om regelmatig extra water toe te dienen.

Dakboom Spaanse aak goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Acer campestre dakacer

De Spaanse aak dakacer is een dakboom die zijn oorsprong heeft in Nederland. De dakboom is gewend aan ons klimaat en behoeft weinig snoei. De Acer campestre dakboom is met zijn lichtgroene, en in de herfst naar geel kleurende blad een mooie boom die voor elke tuin geschikt is. De dak-acer gedijt op vrijwel elke grond als er maar voldoende voeding aanwezig is. Aangeraden wordt dan ook om elk jaar bij te mesten. Plant bij de dakacer aanplantgrond en zet er een boompaal bij. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Dakvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Niet vergeten: deze Dakboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormDakvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer campestre dakacer april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Acer campestre dakacer?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van oude beplanting, worteldoek, bekabeling, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Dakboom Spaanse aak?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Houd ook rekening met de buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die doorschieten.

Kan ik de Acer campestre dakacer Dakboom Spaanse aak in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Dakboom Spaanse aak lekker makkelijk tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en extra’s zoals set met boompalen of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer campestre dakacer aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende hovenier. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen oude wortels, straatwerk, bekabeling, worteldoek, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie