Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergperzik-prunus-persica-ice-peach-bestellen-bezorgen

Dwergperzik (Prunus persica ‘Ice peach’) online bestellen

De Dwergperzik (Prunus persica ‘Ice peach’) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website bieden wij uitgebreide info over deze Dwergfruitbomen. Of bestel direct bij een van onze partners. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Roze. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 100 cm. Deze Dwergperzik is te koop voor prijzen v.a. €33,75.

Naam boomDwergperzik (Prunus persica ‘Ice peach’)
Latijnse naamPrunus persica Ice peach
CategorieDwergfruitbomen
Vanafprijs€33,75
KleurRoze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Dwergperzik (Prunus persica Ice peach) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Prunus persica ‘Ice peach’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Dwergfruitbomen zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergperzik Prunus persica Ice peach online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Liguster boomvorm (Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Ice peach (Dwergperzik) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Dwergperzik gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, schaduw, tegelwerk, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Dwergperzik Prunus persica Ice peach is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Vooral in de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode adviseren wij om de kluit extra nat te houden.

Dwergperzik goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Prunus persica ‘Ice peach’

De Prunus persica ‘Ice peach’ is een leuk perzikboompje en geeft sappige ivoorwitte vruchten. De perziken hebben een unieke smaak: fris, aromatisch en erg zoet. Het boompje groeit enkele centimeters per jaar en past goed in een pot op balkon of terras. Kan ook in de volle grond geplant worden. Bestuiving: zelfbestuivend. Snoeien: snoeien is bijna niet nodig. Bemesting: eenmaal per jaar bijmesten met organische meststof. Plantdelen niet geschikt voor consumptie. Bewaren: Perziken zijn erg kwetsbaar. U kunt ze beter niet in de koelkast bewaren, dit gaat namelijk ten koste van de smaak. Een perzik is niet langer dan drie dagen houdbaar, uiteraard afhankelijk van de rijpheid bij de pluk. De nectarine is wat steviger en ook langer te bewaren. Bewaar ze het liefst op een koele plaats. Afhankelijk van de rijpheid bij de pluk, zijn ze dan ongeveer een week houdbaar. Schoonmaken: Perziken en nectarines kunnen gegeten worden als een appel: met huid en haar dus. Wel even oppassen want er zit een vrij grote pit in. Niet op bijten, dat is zo zonde van uw gebit. Veel mensen schillen de vruchten voor gebruik, dat kan natuurlijk ook. Voor gebruik in gerechten snijdt u de vrucht in tweeën en u kunt de pit verwijderen. Daarna kunt u de rest van het vruchtvlees in blokjes of schijfjes verdelen. Consumptie: Perziken en nectarines zijn lekker zoet van smaak. U kunt ze zo uit de hand eten, al dan niet ontdaan van de schil. Maak zelf eens jam van perziken of nectarines, daar kan geen potje tegenop. Verder zijn de vruchten bijvoorbeeld te gebruiken in salades, in desserts, in rijstgerechten met kerrie en als vulling voor flensjes. Mogelijkheden te over dus. Voedingswaarde: Naast heerlijk zoet en sappig, zijn perziken en nectarines natuurlijk ook gezond. Dat wortels goed zijn voor uw ogen wist u waarschijnlijk al, maar wist u ook dat nectarines nóg beter zijn voor uw ogen? Naast bètacaroteen bevatten ze ook luteïne en zeaxanthine. Dit zijn alle drie belangrijke bouwstoffen voor uw ogen. Perziken zijn geen uitblinkers, maar bevatten wel een goede mix van kalium, vezels, luteïne, bètacaroteen en zeaxinthe. Perziken en nectarines zijn tevens relatief slanke vruchten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 100 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Roze. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Dwergfruitbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Liguster boomvorm (Ligustrum ovalifolium ‘Aureum’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Ice peach’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Prunus persica Ice peach?

De kleur van het blad is Roze. Het blad bloeit op in Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder puin, stronken, straatwerk, grind enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Dwergperzik?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Prunus persica Ice peach Dwergperzik thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Dwergperzik eenvoudig laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad en grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Prunus persica Ice peach aanbieding afgeleverd en aangeplant door een betrouwbare boomexpert. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plek waar je het laat planten moet schoon zijn, dus geen straatwerk, worteldoek, puin en grind, bekabeling, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie