Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-op-stam-photinia-fraseri-pink-marble-bestellen-bezorgen

Glansmispel op stam (Photinia fraseri ‘Pink Marble’) online bestellen

De Glansmispel op stam (Photinia fraseri ‘Pink Marble’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze pagina bekijk je veel nuttige informatie over deze Glansmispel. Of bestel direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Deze Glansmispel op stam is te koop voor prijzen v.a. €59,95.

Naam boomGlansmispel op stam (Photinia fraseri ‘Pink Marble’)
Latijnse naamPhotinia fraseri Pink Marble
CategorieGlansmispel
Prijsindicatie€59,95
KleurenGroen, Rood, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Glansmispel op stam (Photinia fraseri Pink Marble) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Photinia fraseri ‘Pink Marble’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduw, ze produceren zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Glansmispel een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel op stam Photinia fraseri Pink Marble kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Blauwspar (Picea pungens ‘Glauca Globosum’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia fraseri Pink Marble (Glansmispel op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Glansmispel op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, wortels, bewatering, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Glansmispel op stam Photinia fraseri Pink Marble kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Met name in het groeiseizoen (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte raden we aan wekelijks te sproeien.

Glansmispel op stam goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Photinia fraseri ‘Pink Marble’

De Photinia fraseri ‘Pink Marble’ is een prachtig groenblijvende boom. Hij bloeit in april-mei met witte schermen met bloemen die heerlijk ruiken. Het blad is lichtgroen met een onregelmatige witte rand. Bovendien hebben de jonge scheuten een rozerode zweem. Zeer decoratief! Hij staat het liefst op een kalkhoudende grond op een beschutte plek in de zon of half zon. Tijdens en net na de bloei is het belangrijk om de boom wat bij te mesten. Snoeien: dit kan het beste in het voorjaar (het mag dan niet vriezen en geen zonnige dag zijn!) U snoeit de photinia wanneer dat nodig is met een snoeischaar. Om de plant te verjongen kunt u de boom terugsnoeien tot het oude hout. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Blauwspar (Picea pungens ‘Glauca Globosum’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Photinia fraseri ‘Pink Marble’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Photinia fraseri Pink Marble?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Rood, Roze, Wit. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De aanplantplek moet vrij zijn van bekabeling, grind, oude beplanting, oude wortels enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Glansmispel op stam?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Photinia fraseri Pink Marble Glansmispel op stam aan huis laten leveren?

Jij kan de Glansmispel op stam zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband en bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Photinia fraseri Pink Marble aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende hovenier. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, bekabeling, oude wortels, puin en grind, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie