Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-photinia-fraseri-corallina-bestellen-bezorgen

Glansmispel (Photinia fraseri ‘Corallina’) online bestellen

De Glansmispel (Photinia fraseri ‘Corallina’) online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina bieden wij veel nuttige info over deze Glansmispel. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bontbladig, Groen, Rood. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 150 cm. Dit type Glansmispel kan jij online kopen vanaf €13,50.

Naam boomGlansmispel (Photinia fraseri ‘Corallina’)
Latijnse naamPhotinia fraseri Corallina
CategorieGlansmispel
Vanafprijs€13,50
KleurBontbladig, Groen, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Glansmispel (Photinia fraseri Corallina) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Photinia fraseri ‘Corallina’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Glansmispel het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel Photinia fraseri Corallina online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Blauwspar (Picea pungens ‘Hoopsii’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia fraseri Corallina (Glansmispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Glansmispel plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Glansmispel Photinia fraseri Corallina kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Glansmispel goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Photinia fraseri ‘Corallina’

De Photinia fraseri ‘Corallina’ kan tot 150 cm hoog worden en groeit met opvallende rode scheuten die langzaam verkleuren naar donkerrood en donkergroen. Hoe vaker u de plant snoeit, hoe roder hij wordt. De ‘Corallina’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een blikvanger in elke wintertuin. In april en mei bloeit de ‘Corallina’ met witte, onopvallende bloemen. De ‘Corallina’ komt het beste tot zijn recht als wintergroene solitaire struik. De Photinia fraseri ‘Corallina’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Tuinplantengrond gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. De groeiwijze is Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bontbladig, Groen, Rood. De bloeiperiode is April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Tip: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Blauwspar (Picea pungens ‘Hoopsii’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Photinia fraseri ‘Corallina’ april 2024
Wat is de kleur van de Photinia fraseri Corallina?

De bladkleur is Bontbladig, Groen, Rood. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, stronken, bekabeling, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Glansmispel?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar overhangende takken en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Photinia fraseri Corallina Glansmispel thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Glansmispel probleemloos in de eigen tuin laten bezorgen. Via internet bestel je diverse soorten groottes en extra’s zoals boompalen en bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Photinia fraseri Corallina aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende tuinman. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, straatwerk, bekabeling, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie