Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

honingboom-bestellen-bezorgen

Honingboom online bestellen

De Honingboom voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij uitgebreide info over deze Honingboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Juli, Augustus. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Honingboom kan je al laten bezorgen vanaf €187,95.

Naam boomHoningboom
Latijnse naamStyphnolobium japonicum
Vanafprijs€187,95
KleurenGroen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuli, Augustus

Honingboom (Styphnolobium japonicum) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Styphnolobium japonicum zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Honingboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je populaire online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Honingboom Styphnolobium japonicum online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Hedera.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Styphnolobium japonicum (Honingboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Honingboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, bewatering, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  De Honingboom Styphnolobium japonicum kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Juli, Augustus). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Honingboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Styphnolobium japonicumBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Styphnolobium japonicum Honingboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Honingboom gemakkelijk laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband en mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Styphnolobium japonicum aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende boomexpert. Door deze handige service kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van puin en grind, straatwerk, oude wortels, worteldoek, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie