Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

prieeliep-ulmus-glabra-camperdownii-bestellen-bezorgen

Prieeliep (Ulmus glabra ‘Camperdownii’) online bestellen

De Prieeliep (Ulmus glabra ‘Camperdownii’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl tonen wij veel info en tips voor deze Iepenboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Dit type Prieeliep is te koop voor prijzen v.a. €88,95.

Naam boomPrieeliep (Ulmus glabra ‘Camperdownii’)
Latijnse naamUlmus glabra Camperdownii
CategorieIepenboom
Vanafprijs€88,95
KleurGroen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Prieeliep (Ulmus glabra Camperdownii) thuis bezorgen (april 2024)

De Ulmus glabra ‘Camperdownii’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Iepenboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door de boomspecialist wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Prieeliep Ulmus glabra Camperdownii online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Catalpa boom (Catalpa bignonioides).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ulmus glabra Camperdownii (Prieeliep) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Prieeliep plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, bewatering, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Prieeliep Ulmus glabra Camperdownii kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het essentieel om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Prieeliep goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Ulmus glabra ‘Camperdownii’

De prieeliep (Ulmus glabra ‘Camperdownii’) is een bladverliezende, sterk gebogen treurboom met buigzame takken. De bladeren van de prieeliep (Ulmus glabra ‘Camperdownii’) zijn groot, ruw en dof groen van kleur. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Afhangend, Breed / verspreid, Hangend, Treurvorm. De kleur van het blad is Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei, Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Tip: deze Iepenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Catalpa boom (Catalpa bignonioides).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid, Hangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Ulmus glabra ‘Camperdownii’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Ulmus glabra Camperdownii?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude beplanting, straatwerk, worteldoek, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Prieeliep?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan andere bewoners: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Ulmus glabra Camperdownii Prieeliep in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Prieeliep probleemloos thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. set met boompalen of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Ulmus glabra Camperdownii aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame boomspecialist. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de plantplaats moet vrij zijn van puin en grind, stronken, worteldoek, oude wortels, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie