Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilveresdoorn-acer-saccharinum-pyramidale-bestellen-bezorgen

Zilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Pyramidale’) online bestellen

De Zilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Pyramidale’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit platform lees je veel praktische informatie over deze Zilveresdoorn. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Zilveresdoorn kan je al laten bezorgen vanaf €51,25.

Naam boomZilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Pyramidale’)
Latijnse naamAcer saccharinum Pyramidale
CategorieZilveresdoorn
Vanafprijs€51,25
KleurGeel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April

Zilveresdoorn (Acer saccharinum Pyramidale) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Acer saccharinum ‘Pyramidale’ is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Zilveresdoorn zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Zilveresdoorn Acer saccharinum Pyramidale online kan kopen. Of bekijk meer over de Gele smaol opgaande taxus (Taxus baccata ‘Fastigiata Aurea’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer saccharinum Pyramidale (Zilveresdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Zilveresdoorn kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, tegelwerk, snoeiwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  De Zilveresdoorn Acer saccharinum Pyramidale is aan te planten in Natte grond, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (Maart, April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden is het slim om extra water te geven.

Zilveresdoorn goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Acer saccharinum ‘Pyramidale’

De sasccharinum ‘Pyramidale’ is een grote boom met in de eerste jaren een breed zuilvormige groeiwijze. Later meer ovaalrond tot rond. De basis van de kroon wordt gevormd door enkele zware, opgaande takken. Hoogte circa 20 m, breedte circa 12 m. Het blad is donkergroen met een grijswitte onderzijde. In het voorjaar blauwrood uitlopend. Herfstkleur geel. De groengele bloembundels verschijnen vóór het uitlopen van het blad. Verdraagt vochtige grond. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen. De bloeiperiode is Maart, April. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Natte grond, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Zilveresdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Gele smaol opgaande taxus (Taxus baccata ‘Fastigiata Aurea’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondNatte grond, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer saccharinum ‘Pyramidale’ mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Acer saccharinum Pyramidale?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen. De bloeitijd is Maart, April. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen puin, oude beplanting, grind, oude wortels enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Natte grond, Zandgrond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Zilveresdoorn?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Acer saccharinum Pyramidale Zilveresdoorn aan huis laten leveren?

Jij kan de Zilveresdoorn probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals boompalen en mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Acer saccharinum Pyramidale aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen puin en grind, bekabeling, oude wortels, stronken, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie