Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kardinaalshoed-op-stam-euonymus-fortunei-emerald-gaiety-bestellen-bezorgen

Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Emerald Gaiety’) online bestellen

De Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Emerald Gaiety’) voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijker bekijk je handige informatie over deze Kardinaalshoed. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Bont, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Kardinaalshoed op stam is al te bestellen vanaf €44,95.

Naam boomKardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Emerald Gaiety’)
Latijnse naamEuonymus fortunei Emerald Gaiety
CategorieKardinaalshoed
Vanafprijs€44,95
KleurenBlauw, Bont, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei Emerald Gaiety) thuis laten bezorgen (mei 2024)

De Euonymus fortunei ‘Emerald Gaiety’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor schaduw, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Kardinaalshoed een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kardinaalshoed op stam Euonymus fortunei Emerald Gaiety online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Leskovacz’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Euonymus fortunei Emerald Gaiety (Kardinaalshoed op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Kardinaalshoed op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, schaduw, wortels, bewatering.

 4. De aanplanting

  Deze Kardinaalshoed op stam Euonymus fortunei Emerald Gaiety kan aangeplant worden in Alle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers adviseren wij om de kluit extra nat te houden.

Kardinaalshoed op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Euonymus fortunei ‘Emerald Gaiety’

Deze mooie, wintergroene Euonymus Fortunei ‘Emerald Gaiety’ op stam heeft wit-bont blad welke in het najaar verkleurd naar bronskleurig en in het voorjaar weer terug verkleurd naar wit-bont. Deze Kardinaalshoed op stam is in meerdere stamhoogtes te bestellen. De Euonymus Fortunei ‘Emerald Gaiety’ staat het liefst op een plekje in de zon of halfzon. De Euonymus Fortunei ‘Emerald Gaiety’ kunt u beter niet te vaak snoeien, maar eens in de 2 á 3 jaar kunt u verjongingssnoei toepassen wat betekend dat u een paar oude takken wegsnoeit om ruimte te creeren voor jongere takken. Inplanten met Potgrond en Tuinturf. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bolvormig, Compact. Qua kleuren zie je voornamelijk Blauw, Bont, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Kardinaalshoed is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Leskovacz’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBolvormig, Compact
Geschikte grondAlle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Euonymus fortunei ‘Emerald Gaiety’ mei 2024
Wat is de kleur van de Euonymus fortunei Emerald Gaiety?

De boom heeft verschillende kleuren Blauw, Bont, Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen stronken, puin, grind, oude wortels enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Kardinaalshoed op stam?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Euonymus fortunei Emerald Gaiety Kardinaalshoed op stam aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Kardinaalshoed op stam gemakkelijk aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals boompalen en bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Euonymus fortunei Emerald Gaiety aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele tuinman. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet vrij zijn van straatwerk, stronken, worteldoek, puin en grind, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie