Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-esdoorn-acer-platanoides-crimson-sentry-bestellen-bezorgen

Rode esdoorn (Acer platanoides ‘Crimson Sentry’) online bestellen

De Rode esdoorn (Acer platanoides ‘Crimson Sentry’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze website tref je veel informatie en verzorgingstips voor deze Rode esdoorn. Of bestel direct bij een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Dit type Rode esdoorn is al te bestellen vanaf €65,95.

Naam boomRode esdoorn (Acer platanoides ‘Crimson Sentry’)
Latijnse naamAcer platanoides Crimson Sentry
CategorieRode esdoorn
Prijsindicatie€65,95
KleurBruin, Geel, Groen, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Rode esdoorn (Acer platanoides Crimson Sentry) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Acer platanoides ‘Crimson Sentry’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Rode esdoorn een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Rode esdoorn Acer platanoides Crimson Sentry online bestellen kan. Of bekijk alles over de Dikke Lei-Pruimenboom (Prunus domestica ‘Hauszwetsche’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Crimson Sentry (Rode esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Rode esdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, schaduw, snoeiwerk, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  De Rode esdoorn Acer platanoides Crimson Sentry kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Rode esdoorn goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Acer platanoides ‘Crimson Sentry’

De Acer platanoides ‘Crimson Sentry’ kan met zijn mooie dieprode blad een grote aanvulling zijn op uw tuin. Door de mooie groei past de esdoorn in vrijwel tuin. Deze boom is eventueel ook als bol op stam leverbaar.Snoeien kan eenvoudig door takken die uit model zijn gegroeid weg te knippen. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze is Kegel, Opgaand, Smal, Zuilvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. De bloeiperiode is April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Rode esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Dikke Lei-Pruimenboom (Prunus domestica ‘Hauszwetsche’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel, Opgaand, Smal, Zuilvormig
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Crimson Sentry’ april 2024
Wat is de kleur van de Acer platanoides Crimson Sentry?

De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen, Rood, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude beplanting, stronken, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Rode esdoorn?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Acer platanoides Crimson Sentry Rode esdoorn aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Rode esdoorn eenvoudig aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals een boomband of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer platanoides Crimson Sentry aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomexpert. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen puin en grind, oude wortels, straatwerk, stronken, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie