Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

pluim-es-bestellen-bezorgen

Pluim-es online bestellen

De Pluim-es voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij informatie en eigenschappen van deze Pluim-es. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de aangesloten winkels. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Pluim-es is al te koop voor €87,50.

Naam boomPluim-es
Latijnse naamFraxinus ornus
Vanafprijs€87,50
KleurenGroen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Pluim-es (Fraxinus ornus) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Fraxinus ornus is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Pluim-es een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Pluim-es Fraxinus ornus online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Plataan.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fraxinus ornus (Pluim-es) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Pluim-es kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Neem ook zaken in acht als wortels, bewatering, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Pluim-es Fraxinus ornus kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het noodzakelijk om wekelijks te sproeien.

Pluim-es goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht met Pluim EssenBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Fraxinus ornus Pluim-es in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Pluim-es moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Via internet bestel je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals binddraad of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Fraxinus ornus aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren hovenier. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het proces op een goede manier verloopt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de plantplaats moet vrij zijn van stronken, worteldoek, straatwerk, puin en grind, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie